Energie Cottbus vs. Arminia Bielefeld – 2013/09/27

2013. September 27. Friday in Elemzés, Német 2. Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Energie Cottbus VS

Német 2. Bundesliga

2013/09/27 18:30 (CET),

Stadion der Freundschaft

Arminia Bielefeld
Liga pozíció: 16 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Ismét egy olyan meccsre kerül sor a német Bundesliga másodosztályában, amire talán a bukik nem szenteltek annyi figyelmet…

Gólok száma 2.5 alatt/fölött
2.5 gól alatt | 2.00 2.5 gól alatt | 2.00 Unibet 2.5 gól felett | 1.80 2.5 gól felett | 1.80 Unibet

A Cottbus borzasztó formában van, legutóbbi 5 meccsén mindössze egyetlen pontot szerzett, és ezeken 13 gólt kaptak… De ha csak a hazai meccseiket nézzük a Bundesliga 2-ben, akkor már egész más a helyzet: a Paderbornnak 4-et rúgtak, utána az Aalennek 5-öt, majd kikaptak a Kölntől 4-0-ra. A legutóbbi két fordulóban a csapat legjobbja, Sanogo nem játszott, és nem is tudtak gólt szerezni, de a 6 meccsen 6 gólos támadó letöltötte a büntetését, tehát a jelenlegi Bundesliga 2 góllövőlista élén álló játékos minden bizonnyal játszik! Ez lökést adhat a csapatnak, hiszen nélküle nem volt az igazi a támadójáték, ezt mutatja az előző fordulókban mutatott és már korábban említett gólínség. A hazai pálya előnye tehát a Cottbusé, a legjobb játékos visszatérése pedig segítheti a visszatérést a győztes utakra. Fontos még megemlíteni, hogy a Cottbus eddig a Paderborn elleni meccset leszámítva mindig kapott góllal fejezte be a találkozót, de a bajnokságban a 8 meccsen szerzett 14 rúgott gól elég imponáló.

Bielefeld város első számú csapata pont az ellenkező utat járja be, a Bundesliga 2-ben 3-as győzelmi szériában vannak, az elején döcögött csak a szekér. Az utóbbi 5 német másodosztályban lejátszott mérkőzésén a gárda 12 gólt szerzett, ami ugye átlagban 2-nél több rúgott gól – meccsenként. A hivatalos oldal szerint a csapatnak nem lesz sérültje és eltiltottja sem, tehát legerősebb összeállításban léphetnek pályára. A védelem náluk sem tökéletes még, hiszen idén hazai pályán 7 gólt kaptak 4 meccsen.

Összegzés:

Az a két csapat találkozik, akiknek a meccsein az eddig eltelt 8 forduló után (a Bundesliga 2-ben) a legtöbb találat esett. A gólátlaguk bőven 3 feletti (Cottbus 3,5; Bielefeld 3,38) tehát igazán gólgazdag mérkőzésre lehet számítani. A Cottbus utolsó 5 hazai német másodosztályú meccsén 2,5-nél több gól született, és a legutóbbi 4 meccsükön legalább 2-t kaptak. A Bielefeld minimum 2 gólt szerzett utolsó 5 másodosztályú bajnoki mérkőzésén.

A leírt statisztikai adatok alapján egyértelmű, hogy 2,5-nél több gól lesz, és erre indokolatlanul magas a szorzó, tehát érdemes megjátszani. Kicsit olyan érzésem van, hogy a két csapat mottója a ”többet kell rúgni, mint amennyit kapunk”.

A tippem tehát: 2,5-nél több gól!!!

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Több mint 2.5 gól születik | 1.80 Több mint 2.5 gól születik | 1.80 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/27, 11:18

Related Articles

4 responses to Energie Cottbus vs. Arminia Bielefeld – 2013/09/27

  1. istvan22 commented on Elit Sportfogadók Klubja:

    Kösz a tippet :D

  2. Fehér Gandalf commented on Elit Sportfogadók Klubja:

    Szívesen! :D

Leave a Reply