FC Augsburg vs. Borussia Mönchengladbach – 2013/09/27

2013. September 26. Thursday in Elemzés, Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

FC Augsburg VS

Német Bundesliga

2013/09/27 20:30 (CET),

SGL Aréna

Borussia Mönchengladbach
Liga pozíció: 8 Liga pozíció: 5
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Bundesliga 7. fordulójának nyitómeccsén az erőn felül teljesítő Augsburg fogadja a hullámzóan teljesítő Borussia Mönchengladbachot.

Mindkét csapat gólt szerez
Nem | 2.20 Nem | 2.20 Winmasters Igen | 1.62 Igen | 1.62 Winmasters

Az Augsburgnak egy hét alatt ez lesz a harmadik mérkőzése, amihez nincsenek túlzottan hozzászokva a srácok, úgyhogy minden bizonnyal sebezhetőbbek lesznek mint általában. Eddig hazai pályán elég jól muzsikál az együttes, legutóbb a Stuttgartot és a Freiburgot fektették két vállra, bár most nehezebb dolguk lesz. A keretből csak két ember hiányzik, a nyáron igazolt Bobadilla (aki eddig egy mérkőzésen szerepelt), és a marokkói kapus Amsif. A kapusposzt egyelőre kérdéses, ugyanis az eddigi hat bajnokin három kapus is szerepet kapott, legutóbb épp az ex-juvés Manninger védett. A gárda nem a leggólerősebb a ligában, de az utolsó négy meccsükön rendre betaláltak, hazai pályán pedig még jobban odateszik magukat az augsburgi legények.

A Borussia Mönchengladbach idegenben eddig pocsékul szerepel, ugyanis mindhárom bajnokijukat elvesztették, mikor buszra szálltak. Habár ez a statisztika egy kicsit csalóka, ugyanis utaztak már a Bayern Müchenhez, a Leverkusenhez és a Hoffenheimhez is, becsületükre szóljon, a három találkozón mindig betaláltak. A hazai meccseket alapul véve rendkívül gólerős a csapat, és idegenben sem állnak hadilábon a gólokkal, ráadásul jóval erősebb keretük van, mint az Augsburgnak. Csak Daems az a csapatból, aki nem tud pályára lépni, úgyhogy a legjobbjaival vághat neki a találkozónak a Borussia.

Összegzés:

Összességében tehát mindkét féltől gólt várok, amiben joggal bízhatunk, látva az Augsburg hazai pályán, és a Mönchengladbach idegenben nyújtott teljesítményét.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Mindkét csapat gólt szerez | 1.65 Mindkét csapat gólt szerez | 1.65 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/26, 14:49

Related Articles

Leave a Reply