Sok a sérült a Diósgyőrnél

2014. August 6. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Tomislav Szivics
A Diósgyőri VTK a hazai 1-5 után úgy utazik el az orosz FK Krasznodarhoz az Európa Liga 3. selejtezőkörének visszavágójára, hogy már semmilyen esélye sincs a továbbjutásra, ráadásul a csapatból több alapember is sérült.

 

Barczi Dávid már egy ideje bajlódik sérüléssel, míg Antal Botond kapus egy szerencsétlen mozdulatot követően szenvedett részleges bokaszalag-szakadást a Krasznodar elleni találkozón 1-3-as állásnál. Hozzá hasonló sérülést szedett össze a csapatkapitány, Elek Ákos, akit az Újpest ellen kellett lecserélni még az első félidőben.

Senad Husic és Miroszlav Grumics sérüléséről a diósgyőriek hivatalos honlapja, a dvtk.eu nem ír részletesebben, csak azt említi meg, hogy Tomiszláv Szivics vezetőedző a két dél-szláv légióst nem vitte magával, ahogy Georges Griffiths-t sem – a DVTK nemrég igazolt támadójának nincs engedélye ahhoz, hogy az EL-ben pályára lépjen, mert a nevezési határidő után lett a csapat játékosa. Az együttes egyébként szerda reggel indult el Oroszországba két kapussal és 16 mezőnyjátékossal.

Mint ismert, az első találkozón az oroszok a szünetben 2-0-ra vezettek, és bár a második félidő elején a miskolciak egy szép támadás végén Bacsa Patrik góljával szépíteni tudtak, szinte azonnal feljebb kapcsolt a Krasznodar és megszerezte a harmadik gólját. Az utolsó percekben még kétszer kapitulált a borsodiak védelme, így egy jónak mondható 1-3 helyett 1-5- lett az EL-meccs végeredménye.

Az oroszok továbbjutása szinte már biztos, így a visszavágó inkább már csak formalitás lesz. A Diósgyőri VTK győzelmét 12.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.50, a Krasznodar sikerére pedig 1.16 az odds.

A DVTK Oroszországba utazó kerete:
Kapusok: Egyed Balázs, Ivan Rados.
Mezőnyjátékosok: William Alves, Bacsa Patrik, Bognár István, Bori Gábor, Csirszki Martin, Debreceni András, Egerszegi Tamás, Eperjesi Gábor, Gosztonyi András, Kádár Tamás, Lazar Marjanovic, Németh Milán, Nikházi Márk, Drazen Okuka, Szabó Balázs, Takács Tamás.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply