Simeone örül Griezmann fejlődésének

2015. January 5. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Pablo Simeone
Diego Simeone szerint a francia játékos első hónapjaiban szenvedett az Atletico Madridban, de már beilleszkedett, és nagy segítségére van a csapatának.

 

Antoine Griezmann a nyáron csatlakozott a madridiak keretéhez, és az első heteket leginkább az akklimatizálódással töltötte. Az ősz folyamán ugyan folyamatosan lehetőséget kapott a szakvezetéstől, az év végéig azonban nem tudott eredményes lenni. Griezmann első bajnoki góljait november elején szerezte, majd az év végén beindult, 2014 utolsó meccsén triplázott, míg a Levante elleni, szombati bajnokin két góllal segítette csapatát a sikerhez. A francia így már nyolc gólnál jár a pontvadászatban, és Simeone is egyre elégedettebb vele.

“Griezmann teljesítménye folyamatosan javul. Ha a gólokat nem számítjuk, amelyek egyébként nagyon fontosak voltak, akkor ki kell emelni, hogy milyen keményen dolgozik a csapatért. A szélen kívül több pozícióban is bevethető, és egyre inkább úgy érzem, hogy most már komplettebb játékos, mint amikor érkezett” – jelentette ki Simeone.

A vezetőedző a duplázó mellett Diego Godint dicsérte, Simeone szerint a védő nemcsak a hátsó alakzatban betöltött szerepe miatt fontos, hanem a gólérzékenysége miatt is. A szombati győzelemmel a címvédő pontszámban beérte a Barcelonát a tabellán, amely vasárnap a Real Sociedad otthonában lép pályára.

Az Atletico legközelebb a Király Kupában érdekelt, szerdán a városi rivális Real Madridot fogadja a párharc első összecsapásán: a hazai győzelem oddsa 3.40, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply