Eltiltások nehezítik Inzaghi dolgát

2015. January 5. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Nigel de Jong
Ugyan a Milan sérültjei szinte kivétel nélkül felépültek a téli szünetben, ám így is lesz bőven, akiket a milánóiak vezetőedzőjének pótolni kell, Pablo Armero, Philippe Mexes és Nigel de Jong sem léphet pályára eltiltás miatt.

 

A Milan gyenge őszt produkált, bár a Filippo Inzaghi vezette gárdának voltak jobb időszakai, összességében nem lehet elégedett a hetedik hellyel. A nemzetközi kupákban nem érdekelt lombard gárda ráadásul elengedte Fernando Torrest, míg a helyette érkező Alessio Cerci még nem lesz bevethető az év első bajnokiján, a Sassuolo ellen.

A téli szünetben alig pihenő csapat vezetőedzőjének Torres távozásával mégis jobbak a kilátásai a támadásokat illetően, legalábbis a Real Madrid elleni felkészülési mérkőzés ezt bizonyítja. A Dubajban megrendezett tornán a Milan legyőzte a 22 meccses győzelmi sorozatot produkáló királyiakat, a 4-2-re nyert találkozón Jeremy Menez és Stephan El Shaarawy bíztató összjátékot produkált.

Ugyanakkor a Milannak nem lesz könnyű dolga a Sassuolo ellen, amely az elmúlt szezonban borsot tört a milánóiak orra alá. Az elmúlt idényben a Sassuolo otthonában elszenvedett 4-3-as vereség után menesztették Massimiliano Allegrit, aztán a Milan tavasszal hazai pályán 2-1-es győzelemmel vágott vissza.

A korábban sérült védők felépültek a Milan oldalán, Inzaghi azonban eltiltás miatt nem számíthat Pablo Armero, Philippe Mexes és Nigel de Jong játékára sem.

A Milan sikerének az oddsa 1.61, a döntetlenre 3.80, a Sassuolo győzelmére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply