Kanadai válogatottal erősített a WHU

2015. January 5. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Sam Allardyce
A West Ham United leigazolta Doneil Henryt az Apollon Limassol együttesétől, a kanadai védő hosszú távú szerződést kötött a londoni egyesülettel.

 

Henry teljesítményére Ryan Nelson hívta fel a londoni klub figyelmét, a Torontóban dolgozó edző korábban volt Sam Allardyce játékosa, azóta is jó viszonyt ápol a West Ham United jelenlegi mesterével. A mindössze 21 éves védő már 13-szoros válogatott, 2014 óta az Apollon játékosa tavaly pedig egy félévet a Torontónál töltött kölcsönben.

“Ryan csapatkapitányom volt a Blackburnben, és ő mesélt nekünk Doneilről. Úgy gondolom, ha sokat dolgozik velünk, és felveszi a Premier League ritmusát, akkor remek játékos válhat belőle” – mondta Allardyce.

A menedzser elárulta, hogy a kanadai védőnek várhatóan idén még nem lesz sok bizonyítási lehetősége, de a jövőben alapemberré is válhat belőle. A játékos ígérete szerint mindent elkövet majd, hogy új csapata elégedett legyen vele.

“Szeretek keményen védekezni, az angol foci feküdni fog. Nagyon jó érzés, hogy ilyen lehetőséget kaptam, és hogy a Premier League-ben játszhatok” – jelentette ki Henry.

A West Ham kedden az FA-kupában az Everton vendége lesz: a liverpooliak sikerének az oddsa 2.00, a döntetlenre 3.80, a londoniak győzelmére 3.80 a szorzó.

A két csapat novemberi bajnokiját az Everton hazai pályán nyerte 2-1-re. A két csapat közelmúltbeli találkozóin nagy volt az Everton fölénye, elvégre az elmúlt öt összecsapást zsinórban az Everton nyerte, ráadásul a West Ham legutóbb 2007-ben verte meg leendő ellenfelét.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply