Salah a Chelsea-ben folytatja

2014. January 27. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Az egyiptomi középpályásért a Chelsea és a Liverpool küzdött, végül az előbbi lett a befutó, Mohamed Salah leigazolását Jose Mourinho jelentette be.
Jose Mourinho

Mourinho egy csapata ellen szerzett góllal figyelt fel Salahra.

Mohamed Salah a Chelsea-ben folytatja a pályafutását, ezt Jose Mourinho, a londoniak portugál menedzsere jelentette be. A londoniak januárban már előrehaladt tárgyalásokat folytattak a Basel egyiptomi játékosával, de a Liverpool is képben volt a középpályás jövőjét illetően. A londoniak az elmúlt héten már Juan Mata Manchesterbe szerződésétől tették függővé Salah megszerzését, és miután a támadó a bajnoki címvédőhöz igazolt, elfogadták a Basel által kért összeget.

A hírek szerint a két klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolás anyagi részleteit, és egyelőre azt sem tudni, hogy a tehetséges egyiptomi labdarúgó mennyi időre kötelezte el magát a Stamford Bridge-re. Az átigazolás tényét maga Mourinho ismerte el vasárnap délután.

A portugál korábban kijelentette, hogy a fiatal támadó középpályás tökéletesen beleillik az elképzeléseibe, és akár már idén kezdőcsapat tagja lehet. Salah akkor hívta fel magára Mourinho figyelmét, amikor győztes gólt szerzett a Bajnokok Ligájában még a Basel színeiben a Chelsea ellen.

A harmadik helyezett Chelsea az angol bajnokság 23. fordulójában a 18. helyezett West Ham Unitedot látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 2.25, a döntetlenre 7.50, a vendégek sikerére 17.00 a szorzó.

A West Ham elmúlt öt bajnokijából mindössze egyet nyert meg, míg a Chelsea elmúlt öt meccsét kivétel nélkül három szerzett ponttal zárta.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply