Moyes megelégszik Matával

2014. January 26. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

David Moyes

David Moyes kijelentette, hogy januárban nem várható újabb igazolás az Old Traffordon a rekord összegért szerződtetett Juan Mata után, ám a nyárra már vannak elképzeléseik az erősítéseket illetően.

 

A Chelsea-ből érkező középpályás szombaton írta alá szerződését a bajnoki címvédővel, amely 37,1 millió fontot sem sajnált érte kiadni, ez az összeg pedig új átigazolási rekord a manchesteri klub életében. Azonban a korábbi hírek szerint nem a spanyol labdarúgó az egyetlen, aki iránt komolyan érdeklődött a télen David Moyes, a szakember kérésére már előrehaladt tárgyalások folynak Luke Shaw és Toni Kroos szerződtetéséről is.

A sokat kritizált, nyáron kinevezett menedzser azonban úgy véli, hogy Mata szerződtetésével a Manchester United lezárta a téli átigazolási időszakot.

“Nem hinném, hogy még igazolunk januárban. Persze átgondoljuk a helyzetünket, de várhatóan csak nyáron erősítünk ismét” – mondta Moyes, aki elismerte, hogy van még néhány komolyabb kiszemeltje a klubnak.

A nyáron Sir Alex Ferguson utódlására kinevezett menedzser tudja, hogy sokat várnak tőle a szurkolók, Moyes ugyanakkor még egy kis türelmet kér.

“Nagyszerű csapatot ígérek, mindig is ez volt a célom, és remélem, hogy Juannal egy lépéssel közelebb kerültünk ehhez” – fejezte ki reményét Moyes.
A Manchester United kedden az angol bajnokság 23. fordulójában a Cardiffot látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.25, a döntetlenre 5.75, a vendégek sikerére 11.00 a szorzó.

A jelenleg 7. helyezett manchesteri gárda és a sereghajtó cardiffi együttes ősszel 2-2-es döntetlent játszott egymással a Premier League-ben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply