Abbiati és Essien is kihagyja a bajnokit

2014. January 26. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Michael Essien

A Milan kapusa és frissen szerződtetett középpályása nem léphet pályára a Cagliari elleni bajnokin, amelyen már a West Hamnek kölcsönadott Antonio Nocerino sem szerepelhet.

 

Nagy változások zajlottak le az utóbbi időben a Milanban, Massimiliano Allegri menesztése és Clarence Seedorf kinevezése mellett a héten jöttek-mentek a játékosok is. Michael Essien már pénteken megérkezett Milánóba, szombaton pedig alá is írta szerződését, amely 2015-ig köti a piros-feketékhez. A középpályás elvileg játszhatna a vasárnapi bajnoki fordulóban, ám egyelőre még egy edzésen sem vett részt.

Rajta kívül biztosan kihagyja a Cagliari elleni bajnokit a Milan hosszabb ideje sérüléssel bajlódó kontingense, Stephan El Shaarawy, Cristian Zapata, Matias Silvestre és Alberto Petagna már jó ideje nem bevethető. Hozzájuk csatlakozott a héten Christian Abbiati, a kapus szintén sérülés miatt nem állhat Seedorf rendelkezésére.

Ugyanakkor Ignazio Abate és Giampaolo Pazzini bekerülhetett a Milan keretébe, amely azt bizonyítja, hogy már mindketten felépültek sérüléseikből.
A milánóiak keretében a hétvégén Essien érkezése mellett is történt változás, Antonio Nocerino a West Ham United együttesében folytatja a szezont kölcsönben.

A 14. helyezett Cagliari győzelmének az oddsa 4.00, a döntetlenre 3.30, a 11. Milan sikerére 1.95 a szorzó. Arra, hogy Mario Balotelli beveszi a hazai kaput, 2.25 az odds.

A bajnokság őszi szakaszában a Milan 3-1-re verte a San Siróban vasárnapi ellenfelét.

Közelmúltbeli formájával egyik csapat sem büszkélkedhet, a Cagliari öt meccse nem nyert a bajnokságban, míg a Milan az Olasz Kupa hétközi fordulójában hazai pályán esett ki az Udinese ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply