Elindult felfelé a Milan

2014. January 27. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Ricardo Kaka

Adriano Galliani alelnök és Kaká is úgy gondolja, hogy Clarence Seedorf érkezésével elindult felfelé az AC Milan labdarúgócsapata, amely zsinórban két bajnokin győzött.

 

Az idén gyengélkedő AC Milan Clarence Seedorf vezetőedző érkezése óta mindkét bajnokiját megnyerte, vasárnap úgy győzött 2-1-re a Cagliari otthonában, hogy a 87. percig hátrányban volt, de ekkor Balotelli belőtt egy szabadrúgást, két perccel később pedig egy szögletet követően Pazzini révén fordítottak a vendégek.

A Milan brazil irányítója, Kaká szerint nem a mutatott játék, hanem a győzelem volt a legfontosabb.

“Az első félidőben három-négy alkalommal is előnyt szerezhettünk volna. A három pont a fontos, felfelé haladunk a bajnokságban és boldogok vagyunk.

Követjük Seedorf utasításait és azt csináljuk, amit mond, a félidőben mondottakkal segített bennünket a győzelem megszerzésében, ez egy jó jel a jövőre nézve. Most három hét kemény munka vár ránk. Pazzini mindig keményen edz és nagyon koncentrált, Sassuolo elleni meccsen balszerencsés volt, de most a góljával hozzásegített bennünket a győzelemhez” – mondta Kaká.

Adriano Galliani alelnök szerint még jobb lehet a Milan, ha felépül El Shaarawy. “Két mérkőzés, hat pont és így kell folytatnunk. Már hiányzott nekünk Pazzini, de ne felejtsük el El Shaarawyt. Ő az előző szezon első felében 15 gólt szerzett, a jelenlegi szezonban pedig csak egyet. Sérülések sújtanak minket, ez kétségtelen, teljes játékoskerettel versenyképesek vagyunk. Kár a Sassuolo elleni vereségért, de az utóbbi négy mérkőzésből hármat megnyertünk.”

Galliani kiemelte, hogy a hétvégén csereként beállt Muntari visszatérése fontos volt. “Sajnos a Bajnokok Ligájában az Atletico Madrid ellen nem játszhat, de már itt van Essien, aki sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon és reméljük, hogy segíteni fog minket. Seedorf edzésterveinek köszönhetően a legjobb formában kell lenni a Bajnokok Ligája mérkőzésre.”

A kilencedik helyezett Milan szombaton este a hatodik Torinót fogadja, a hazaiak győzelmére 1.57, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply