Sakho izgatottan várja a rangadót

2014. April 13. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho december vége óta sérült, az angol bajnokság elmúlt fordulójában a West Ham United ellen térhetett vissza, vasárnap pedig a bajnoki címről döntő csatán is pályára léphet.

 

A védő decemberben sérült meg, egy combizom-húzódás miatt majdnem négy hónapot volt kénytelen kihagyni. Sakho az elmúlt hetekben már a társakkal edzhetett, és egészségi, fizikai állapota megengedte, hogy a WHU ellen visszatérjen. A hátvéd kezdőcsapat tagja volt, és végig is játszotta a 2-1-re megnyert összecsapást.

A jelenleg listavezető liverpooliak vasárnap hatalmas lépést tehetnek a bajnoki cím megszerzése felé, Brendan Rodgers gárdája a harmadik helyezett Manchester Cityt látja vendégül. A két csapatot négy pont választja el egymástól, ám a liverpooliak két meccsel többet játszottak.

“Nagyon boldog vagyok, hogy végre visszatérhettem, egy olyan versenyző alkatnak, amilyen én is vagyok, nagyon nehéz megérteni, hogy nem játszhat” – mondta Sakho, aki szerint ez Rodgers egyik legnagyobb feladata, vagyis hogy megtartsa a csapaton belüli nyugalmat, annak ellenére, hogy sokan szeretnének még többet játszani.

Sakho szerint vasárnap sorsdöntő meccs vár csapatára, és reméli, hogy a Manchester City ellen is bizalmat kap a menedzsertől.

A Liverpool vasárnapi sikerének az oddsa 2.30, a döntetlenre 3.75, a Manchester City győzelmére 3.75 a szorzó.

A Liverpool elmúlt hét meccsét kivétel nélkül megnyerte, a manchesteri gárda ötmeccses veretlenségi sorozatot produkál.

A két csapat őszi bajnokiját 2-1-re hazai pályán a City nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply