Az Inter edzője fogadkozik

2014. April 13. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri

Walter Mazzarri szerint a milánói csapat nemsoká ismét versenyképes lesz, az Inter mestere biztos benne, hogy az idei szezon csak kisiklás.

 

Az Inter gárdája a tavalyi évhez képest előrelépett, de a csapat idén is elmarad az elvárásoktól. A milánói egyesület az elmúlt szezonban csak kilencedik helyen zárt a bajnokságban, és ezzel lemaradt a nemzetközi kupaindulásról, idén pedig hatalmas harcban van az Európa Ligában való szereplést jelentő ötödik helyért a Serie A-ban.

Mazzarri gárdája néhány hete még joggal pályázott a másodikszámú európai kupasorozatban való indulásra, ám az elmúlt négy fordulóban nem tudott nyerni, míg a bombaformában lévő Parma időközben utolérte, és más csapatok is szemet vetetettek a bizonytalankodó Inter pozíciójára.

Ugyanakkor a nyáron kinevezett vezetőedző biztos benne, hogy a csapata eléri a céljait, mert többet érdemel, mint amit eddig produkálni tudott.

“Ez egy nem megszokott év, alig van olyan meccs, amin ne győzelmet érdemelnénk. A csapatot nem is láttam igazán szenvedni, az igazság az, hogy kevesebbet kapunk, mint amit megérdemlünk” – véli Mazzarri.

“Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül ismét versenyképes lesz az Inter” – tette hozzá a vezetőedző.

A hétvégén az Inter a 12. helyezett Sampdoria otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 3.20, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.25 a szorzó.

A két csapat őszi összecsapása 1-1-es döntetlennel zárult, a Sampdoria legutóbb 2009-ben tudta legyőzni milánói ellenfelét.

Az Inter legutóbbi meccsén csak ikszelt a Bologna ellen, míg a Sampdoria kikapott a Lazio otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply