Lopezt csak kirúgni lehet

2014. April 13. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Lopez mindenképpen szeretne a Real Madrid csapatában maradni, a jelenlegi elsőszámú hálóőr kész megharcolni helyéért.

Diego Lopez

A rutinos hálóőr az előző szezont még a Sevillában kezdte, és Jose Mourinho csak Iker Casillas sérülése miatt szerződtette. A válogatott alapemberének számító hálóőr azóta már rég visszatért, de helyét nem tudta visszaszerezni a királyiak kezdőjében, még úgy sem, hogy a madridiak a nyáron edzőt is váltottak.

Carlo Ancelotti elődjéhez hasonlóan inkább Lopeznek szavaz bizalmat Casillas ellenében, ez rengeteg feszültséget kelt a madridiaknál. Lopez elmondta, hogy őt maximum vasvillával lehetne elkergetni, vagyis a távozásáról szóló pletykák nem valósak.

“Még három év van hátra a szerződésemből, és mint már mondtam korábban, nem szeretnék távozni. Ezek a pletykák nem komolyak, nem félek a munkától és a harctól, állok elébe” – mondta a kapus. A hírek szerint szinte biztosra vehető, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, vagyis a nyáron Casillasnak vagy Lopeznek mennie kell.

Ancelotti eddig a bajnokságban Lopeznek adott bizalmat, míg a Bajnokok Ligájában és a spanyol Király Kupában Casillas védhetett.

A hazai kupasorozatban már csak a döntő van hátra, a királyiak a Barcelonával mérkőznek meg a trófeáért. A szerdai el clásico kapcsán a Barcelona győzelmének 2.50 az oddsa, a döntetlenre 3.60, a Real Madrid sikerére 2.60 a szorzó.

A bajnokságban mindkét meccset a Barcelona nyerte, hazai pályán 2-1-es, idegenben 4-3-as sikert aratott.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének hétközi visszavágóján mindkét együttes kikapott, ám a Real Madrid dortmundi veresége ellenére továbbjutott, a Barcelona viszont kiesett az Atletco Madrid ellen.

Forrás: Unibet

Leave a Reply