Az Atletico Madrid a bajnokságra koncentrál

2014. April 13. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Pablo Simeone

Diego Simeone elmondása szerint az Atletico Madrid a La Ligára koncentrál, vasárnap a listavezetőre a Getafe elleni idegenbeli ütközet vár.

 

Az Atletico Madrid negyven év után a héten bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután 2-1-es összesítéssel búcsúztatta legnagyobb bajnoki riválisát, a Barcelonát. Simeone együttese idegenben 1-1-es döntetlent játszott, majd a hazai visszavágón Koke találatával 1-0-ra legyőzte a katalánokat. A legjobb négy között a madridiak ellenfele a Chelsea lesz.

Ugyanakkor a vezetőedző szerint a nemzetközi porond másodlagos, az Atletico Madrid továbbra is a bajnokság megnyerését tartja a legfontosabb feladatának. Vasárnap ehhez a célhoz egy újabb lépést tehet Simeone gárdája, amelynek ellenfele a kiesés elől menekülő Getafe lesz.

“Nagyon jól teljesítünk a bajnokságban, és ahogy már korábban is mondtam, a La Liga kiemelten fontos a számunkra. Vasárnap egy nagyon kemény összecsapás vár ránk, a Getafe megnehezítheti a dolgunkat. Ismerjük őket, minden alkalommal maximális erőbedobással küzdenek” – vezette fel csapata vasárnapi bajnokiját Simeone, aki szerint nem könnyíti majd csapata helyzetét a tény, hogy a kiesés elleni harcban a Getafénak minden pontra szüksége van.

A Getafe elmúlt öt bajnokijából csak egyet nyert meg, három vereség mellett egy döntetlen áll a statisztikájában, míg az első helyen álló Atletico Madrid a bajnokságban elmúlt hat találkozóját kivétel nélkül megnyerte.

A Getafe győzelmének az oddsa 7.50, a döntetlenre 4.20, az Atletico Madrid sikerére 1.44 a szorzó.

A két csapat őszi meccsét az Atletico Madrid kiütéssel, 7-0-ra nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply