Rossi a döntőre készül

2014. February 14. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Giuseppe Rossi

A Fiorentina sérült csatára televízión követte csapata Udinese elleni továbbjutását, Giuseppe Rossi reméli, hogy az Olasz Kupa döntőjében már a pályán erősítheti csapatát.

 

Az olasz válogatott támadó pályafutását eddig beárnyékolták a sérülések, Rossi korábban több térdsérülésen is átesett, sőt, többször műteni is kellett sérült testrészét. A peches csatár ezt az évet is kihagyással kezdte, január elején szenvedett ismét térdsérülést. Azonban ezúttal megúszta az operációt, és ennek fényében abban reménykedik, hogy még ebben a szezonban visszatérhet.

Rossi jelenleg az Egyesült Államokban tölti rehabilitációját, így nem láthatta élőben, ahogy csapata kiharcolja az Udinese ellen az Olasz Kupa döntőjébe való bejutást.

“Tévén néztem az elődöntőt, hatalmas élmény volt. Mindenképpen az a célom, hogy mielőbb visszatérhessek, és visszaadhassam azt a sok jót, amit ettől a klubtól kaptam. Nagyon bízom benne, hogy látni fogják Giuseppe Rossit a Stadio Olimpicóban a döntőben játszani” – fejezte ki reményét Rossi.

A Fiorentina kedden 2-0-ra verte hazai pályán az Udinesét, és 3-2-es összesítéssel kvalifikálta magát a hazai kupasorozat fináléjába.

A Serie A 24. fordulójában a negyedik helyezett Fiorentina az ötödik Intert látja vendégül: a firenzeiek győzelmének az oddsa 2.10, a döntetlenre 3.40, a milánóiak sikerére 3.40 a szorzó.

A két csapat őszi összecsapását 2-1-re az Inter nyerte hazai pályán.

A Fiorentina elmúlt öt bajnokijából kettőt megnyert, kettőn döntetlent játszott, egyszer kikapott, az Inter egyszer nyert, kétszer ikszelt és kétszer kapott ki.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply