Dubajban melegszik a Manchester United

2014. February 14. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

David Moyes

David Moyes alakulata öt napot tölt a közel-keleten, Tom Cleverly szerint a melegebb égövi edzések jót tesznek majd a játékosoknak.

 

A Manchester United szerdán gólnélküli döntetlent játszott az Arsenal ellen, így a bajnokcsapatnak már a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyezettel szemben is nagy a hátránya, a Liverpool 11 ponttal előzi. Emellett már az FA-kupától is búcsúzott Moyes alakulata, a BL idei sorozatában azonban még versenyben van.

A manchesteri csapatra most tíznapos pihenő vár, legközelebb február 22-én a Crystal Palace otthonában lép pályára a United. A hosszabb szünetet a klub hasznosan igyekszik tölteni, és a hideg, szeles albioni időjárást maga mögött hagyva Dubajban készül öt napig.

Cleverly szerint a környezetváltozás csak a csapat javára válhat.

“Öt napra hátrahagyunk mindent, és meleg időben készülünk a folytatásra, remélhetőleg ez a kis összetartás összehozza a társaságot, és egy jó sorozat kezdete lesz. Az időjárás jót tesz majd az erőállapotunknak, az együttlét pedig erősíti a csapatszellemet. Tavaly is elutaztunk, és akkor nagyon sokat segített” – mondta Cleverly.

A 15. helyezett Crystal Palace február 22-i sikerének az oddsa 6.00, a döntetlenre 4.00, a 7. Manchester United győzelmére 1.55 a szorzó. Arra, hogy Moyes csapata kapott gól nélkül nyer, 2.62 az odds.

A címvédő a bajnokságban elmúlt öt meccséből csak egyet nyert meg, kettőn viszont kikapott, kettő döntetlennel zárult. A Crystal Palace szempontjából ez a mutató két vereség mellett három győzelmet rejt magában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply