Fárad az Atletico Madrid

2014. February 14. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Pablo Simeone

Diego Simeone elismerte, hogy csapatán kezdi a fáradtság jeleit észrevenni, az Atletico Madrid mestere szerint a bajnokságban a Real Madridnak és a Barcelonának hosszú távon előnye van velük szemben.

 

Az Atletico Madrid eddig kiválóan teljesített a szezonban, Simeone csapata meglepetésre képes tartani a lépést a spanyol bajnokságban a Real Madrid-Barcelona duóval. Hosszú idő után az Atletico élen is állt a pontvadászatban, ám az utóbbi meccseken megtorpant a lendület.

A spanyol Király Kupában kettős vereséggel búcsúzott a gárda, miután a városi rivális a Bernabeuban 3-0-ra, a Vicente Calderon-stadionban pedig 2-0-ra győzött. A Real Madrid elleni fiaskók közé még beékelődött egy Almeria elleni bajnoki bukta is, amely miatt Simeone csapata elvesztette vezető helyét a Primera Divisionban, igaz, továbbra is azonos pontszámmal áll a listavezető Barcelonával és a második helyezett királyi gárdával.

“A csapat kezd fáradni, de a kitartásuk döntő tényező lehet. Vezettük a tabellát, és erre sokan nem is mertek gondolni. Most hullámvölgyben vagyunk, de ez minden csapattal megesik. Majd akkor számolunk el, ha mind a 38 bajnokit letudtuk. De az tagadhatatlan, hogy a Real Madridnak és a Barcelonának hosszú távon előnye van velünk szemben” – fejtegette csapata esélyeit Simeone.

A 3. helyezett madridi gárda szombaton a spanyol bajnokság 24. fordulójában a 18. Real Valladolidot látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.18, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 13.00 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját 2-0-ra nyerte idegenben Simeone alakulata.

Forrás: Unibet

Leave a Reply