A kiesés nem veheti a Roma kedvét

2014. February 14. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Morgan De Sanctis

Morgan De Sanctis reméli, hogy csapata nem esik össze az Olasz Kupa-búcsú után, és a bajnoki szereplést nem fogja befolyásolni a Napoli elleni kudarc.

 

A Roma a Juventus negyeddöntős legyőzése után az Olasz Kupa elődöntőjének első meccsén 3-2-re verte a Napolit, úgy, hogy az első félóra után már 2-0-ra vezetett. A nápolyi alakulat a visszavágón alaposan meglepte Rudi Garcia együttesét, és Jose Callejon első félidei vezető gólja után Gonzalo Higuain és Jorginho is bevette De Sanctis kapuját. Összesítésben így 5-3-as gólkülönbséggel a Napoli jutott a fináléba, ahol a Fiorentina lesz az ellenfele.

A rómaiak kapusa szerint nem szabad, hogy a kudarc elvegye a csapat kedvét, továbbra is a legfontosabb célokra kell fókuszálni.

“A Napoli teljes mértékben kihasználta a hazai pálya előnyét a visszavágón, jóval több hibát vétettünk, mint az ellenfél, és a helyzeteinkkel sem gazdálkodtunk jól. Nagyon sajnáljuk, hogy nem jött össze a döntő, majd jövőre. Most a legfontosabb, hogy ez a kiesés ne befolyásoljon minket a bajnokságban” – jelentette ki De Sanctis.

A második helyezett Roma vasárnap a 12. Sampdoriát látja vendégül az olasz pontvadászat 24. fordulójában: a rómaiak sikerének az oddsa 1.33, a döntetlenre 5.00, a genovaiak győzelmére 9.00 a szorzó. Arra, hogy Gervinho betalál a vendégek kapujába, 2.30 az odds.

A két csapat már kétszer mérte össze erejét ebben a szezonban: a bajnokságban a Roma idegenben 2-0-ra nyert, mag a kupában a fővárosi alakulat 1-0-s győzelemmel jutott tovább a nyolcaddöntők során.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply