Rose már igen, Vertonghen még nem játszhat

2013. December 11. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Danny Rose

Csütörtök este az angol Tottenham Hotspur ellenfele az orosz Anzsi Mahacskala lesz a labdarúgó Európa Liga utolsó csoportkörében. A Spurs már számíthat Danny Rose-ra, de Jan Vertonghent még nélkülöznie kell.

 

Lábujjsérülése miatt Rose több mint három hónapja nem léphetett pályára, de a héten már társaival gyakorolt a White Hart Lane-en, Andre Villas-Boas pedig elárulta, a 23 éves balhátvéd valamennyi játéklehetőséget biztosan kapni fog annak érdekében, hogy minél előbb visszanyerje régi erőnlétét.

“Biztosan adni fogunk neki néhány percet, hiszen már nagyon régen játszott tétmeccset, mihamarabb formába kell jönnie” – mondta Villas-Boas a London 24-nak, majd Vertonghenről ejtett néhány szót. “Most nagyon úgy fest a helyzet, hogy a bokájában egy szalag sérült meg. Most lehetőség áll más előtt, hogy megvesse a lábát a csapatban. Egy PRP-gyógykezelés vár rá, szeretnénk elkerülni az operációt. Korábban másnál már bevetettük ezt a kezelési formát, és remek eredményt kaptunk.”

Younes Kaboul is visszatért az edzésekbe, így eggyel több védője van Villas-Boasnak, de a francia aligha fog játszani, a portugál szakember nem szeretné siettetni a dolgot, nehogy komolyabb baj legyen a játékos térdével. Kaboul még a tavalyi szezonban sérült meg súlyosan, most pedig szintén a fájós térdére panaszkodik.

A “sarkantyúsok” eddig minden meccsüket megnyerték csoportjukban, így az első helyen már tovább is jutottak. Az Anzsi sem panaszkodhat, második helye már nem forog veszélyben, így egy jó edzőmérkőzés jellegű összecsapást játszhatnak egymással a felek.

A Spurs győzelmét 1.25 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére pedig 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply