Rooney helye nem biztos a kezdőben

2014. October 20. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Rooney
Wayne Rooney eltiltását tölti a West Ham elleni piros lapja miatt, Louis van Gaal szerint egyáltalán nem biztos, hogy a csatár azonnal a kezdőcsapatba térhet vissza.

 

Wayne Rooney kapcsán rengeteg kétely merült fel az elmúlt években az Old Traffordon, sok kritika érte a teljesítményét. A támadót az idény előtt csapatkapitánynak választották, ennek ellenére ebben a szezonban sem maradéktalanul elégedettek vele. A csatár ráadásul a West Ham elleni meccsen piros lapot kapott, amiért a következő két bajnokin nem erősítheti csapatát.

Rooney a hétfői West Bromwich Albion elleni bajnokit, valamint a Chelsea elleni rangadót is kénytelen lesz a lelátóról követni. Van Gaal legközelebb a manchesteri városi rangadón küldhetné pályára, ám a szakvezető egyáltalán nem veszi biztosra, hogy a csapatkapitány kezdő lesz a címvédő elleni idegenbeli meccsen.

“Senki nem járkál csak úgy ki-be az én kezdőmben, azt az edzéseken kell kiérdemelni” – jelentette ki határozottan a holland szakvezető. “De ezt minden játékos tudja itt, csak a neve miatt senki sem lesz kezdő. Mindig a kiegyensúlyozott teljesítményre törekszem, egyéni és csapat szinten is”.

Van Gaal azt is elárulta, hogy a sérülések miatt számít a tartalékcsapatból felhozott játékosokra, elsősorban Patrick McNair és Tyler Blackett nevét emelte ki.

A WBA hétfői sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 4.00, a Manchester United sikerére 1.75 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a WBA 2-1-re nyert az Old Traffordon, míg a Manchester United 3-0-ra győzött Birminghamben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply