Edzőváltás Veronában

2014. October 20. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Eugenio Corini
A Chievo hivatalosan is bejelentette Eugenio Corini menesztését, a leváltott vezetőedző helyére a hírek szerint Rolando Maran érkezhet.

 

A Chievo nehéz sorsolással vágott neki a Serie A idei küzdelmeinek, de eleinte nem tűnt gyengének az alakulat. A veronai csapat ugyan 1-0-ra kikapott a szezonnyitón a Juventustól, ám egy fordulóval később a bajnokaspiráns Napolit legyőzte idegenben. Azonban mindmáig ez az egyetlen győzelme a gárdának, amely a 7. forduló után visszacsúszott a tabella 18. helyére.

Az együttes a hétvégén a Romától kapott ki 3-0-ra, az ötödik vereség után a klub megköszönte a vezetőedző munkáját.

“A Chievo Verona bejelenti, hogy az első csapat vezetőedzőjével szerződést bont. Az egyesület köszönetet mond Eugenio Corini áldozatos munkájáért, a profi hozzáállásáért és az elhivatottságáért, és a legjobbakat kívánja neki karrierje folytatásához” – szól a Chievo közleménye.

A szezon előtt még maradéktalanul elégedettek voltak Corini munkájával Veronában, júniusban kötött 2017-ig szóló szerződést a klubbal. A hírek szerint Corini helyét Rolando Maran veszi át, akit idén másodszor neveztek ki a Catania élére, ám tavasszal másodszor is felállították a kispadról.

A Chievo jövő héten a Genoát fogadja. A két gárda elmúlt tíz összecsapásából csak egy végződött döntetlennel, hatszor a Chievo győzött, kétszer pedig a Genoa.

A Chievo jövő vasárnapi sikerének az oddsa 2.37, a döntetlenre 3.10, a Genoa győzelmére 3.10 a szorzó.

A Genoa 11. helyen várja a hetedik forduló záró meccsét, amelyen az Empolit látja vendégül hétfő este.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply