Taarabt túlsúlyos, ezért nem játszik

2014. October 20. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Redknapp
Harry Redknapp, a Queen’s Park Rangers menedzsere szerint Adel Taarabt azért nem játszik az első csapatban, mert túlsúlyos, nem akar futni, így nincs megfelelő kondíciója.

 

Adel Taarabt hatalmas ígéretként érkezett Angliába, a Premier League-be, ahol azonban eddig nem futotta be azt a karriert, amit jósoltak neki. Még mindig csak 25 éves, ezért reménykedtek abban a rajongói, hogy azzal, hogy a Milan tavaly kölcsönvette, új irányt vesz a pályafutása. Remekül is játszott a fantasztikusan cselező marokkói középpályás az olaszoknál, akik azonban nem éltek az opciós joggal, így Taarabt visszakerült a QPR-hez. Ez olyannyira megviselte őt, hogy azóta kikerült az angol klub első csapatából is.

Harry Redknapp menedzser elárulta, hogy nem azért mellőzi a tehetséges focistát, mert sérült lenne, hanem azért, mert nincs rendben a kondíciója.

“Egyik nap az utánpótlás csapatban játszott és valószínűleg én többet tudtam volna futni nála. Egyszerűen nem tudom berakni a csapatba, nem tudok olyan embereket védeni, akik nem akarnak futni, és akik túlsúlyosak. Azokat az embereket rakom a csapatba, akiken látszik az akarás, akik megérdemlik, hogy olyan remek csapatban legyenek, mint a QPR. Akik minden nap jönnek edzésre, dolgozni, edzeni szeretnének, és jó hozzáállást mutatnak” – mondta Redknapp, majd hozzátette: ha Taarabt elkezdi komolyan venni a labdarúgást, talán pályára léphet ismét az ő csapatában.

A hétvégén a QPR hazai pályán 3-1-re kikapott a Liverpooltól, így négy ponttal továbbra is az utolsó helyen áll a tabellán, mindössze egy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel. A következő angol bajnoki fordulóban, jövő hétfőn a QPR a tabella 12. helyén álló Aston Villát fogadja, a hazaiak győzelmére 2.37 az odds, a döntetlenre 3.10, a vendég Aston Villa sikerére pedig 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply