A Barcelona még nem gondol a Realra

2014. October 20. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Javier Mascherano
Javier Mascherano szerint a katalánok fel vannak készülve a bajnoki rangadóra, de addig még vár rájuk egy összecsapás a Bajnokok Ligájában is.

 

A spanyol bajnokság következő fordulójában rendezik az idény első el clásicóját, amelyen a kiválóan védekező katalánok a gólrekordokat döntögető királyiakkal csapnak össze. Azonban a hétvégi szuperrangadó előtt mindkét spanyol gárdára egy-egy ütközet vár a legrangosabb európai kupasorozatban.

A hétvégén a Real Madrid a Levante otthonában győzött 5-0-ra, míg a Barcelona az Eibart verte hazai pályán 3-0-ra. A két gárdát négy pont választja el egymástól a tabellán, így a szombati találkozón a Barcelona elhúzhat, vagy a Real Madrid felzárkózhat.

Jól tudják a királyiak elleni rangadónak a jelentőségét a katalán játékosok, ugyanakkor Mascherano nem felejti megemlíteni, hogy a Real Madrid előtt még egy fontos meccs vár rájuk.

“A Real elleni meccs nyomását midig érezzük, a legnagyobb riválissal játszunk” – mondta Mascherano a szombati győzelem után. “De a legfontosabb meccs, mindig a következő, szóval most az a lényeg, hogy megszerezzük a három pontot az Ajax ellen. Ha győzünk, magabiztosan tekinthetünk a Real elleni meccs elé is”.

A holland és a katalán gárda a Bajnokok Ligája elmúlt kiírásában is egy csoportban küzdött, akkor a Barcelona hazai pályán 4-0-ra nyert, az amszterdami mérkőzést azonban 2-1-re az Ajax nyerte.

A katalánok sikerének az oddsa 1.12, a döntetlenre 10.00, a hollandok győzelmére 26.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply