Rodgerst menesztette a Liverpool

2015. October 5. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
Az Everton elleni városi derbi után a Liverpool bejelentette, hogy szerződést bontanak Brendan Rodgers vezetőedzővel, Carlo Ancelotti és Jürgen Klopp neve is szerepel az utódok között.

A liverpooli rangadón a vörösök szereztek vezetést Danny Ings révén az első félidő végén, de Romelu Lukaku még a szünet előtt kiegyenlített. Az 1-1-el zárult derbi után a Liverpool FC vezetősége közleményben jelentette be a vezetőedző menesztését.

Rodgers 2012-ben vette át a liverpooliak irányítását, és második szezonjában hajszálra került a bajnoki címhez, amelyre a csapat hívei immár 25 éve várnak, ám végül drámai hajrában alulmaradtak a Manchester Cityvel szemben. Az elmúlt szezonban azonban már csalódást okozott a Pool, Rodgers nem találta a Luis Suarez utódját.

Már hetek óta téma Rodgers menesztése, a városi derbin szerzett egy pont pedig kevés volt a menedzser helyzetének a megerősítéséhez.

“Mindenek előtt szeretnénk megköszönni Rodgersnek a munkáját, mindannyiunknak vannak kiváló emlékei a vele eltöltött időből. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy hosszú, sikeres karrier előtt áll” – szól a Fenway Sports Group vezetőségének a közleménye.

A Liverpool egyelőre nem beszélt Rodgers utódlásáról, de az angol sajtó szerint Carlo Ancelotti és Jürgen Klopp a legesélyesebbek a posztra.

A liverpooliaknak most lesz idejük az utóddal foglalkozni, az Eb-selejtezők miatt az angol bajnokság két hét múlva folytatódik. A Liverpool október 17-én a Tottenham vendége lesz: a hazaiak sikerének a szorzója 2.30, a döntetlenre 3.40, a vendégek győzelmére 3.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply