Rodgers: a Liverpool Suarez nélkül is boldogul

2014. July 13. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
A Liverpool szurkolók aggódnak a csapat eredményességéért, miután kiderült, hogy Luis Suarez Barcelonába igazol, de Brendan Rodgers szerint az uruguayi távozásával nem szakad meg az elmúlt időszakban bemutatott fejlődés.

 

A Liverpool az elmúlt időszakban nagyot lépett előre, az angol egyesület fejlődésének két motorja volt: Rodgers és Suarez. A menedzser rengeteg elismerést kapott az utóbbi időben az Anfield Roadon végzett munkája kapcsán, míg a csatár teljesítményéről góljai tanúskodnak a legjobban.

Suarez 2010-től szerepelt a Liverpoolban, az elmúlt négy idényben összesen 133 meccsen erősítette az angol gárdát, és 82 góllal segítette a sikerek elérésében. Az uruguayi az elmúlt szezonban 33 bajnokin szerzett 31 találatával angol gólkirály lett. Azonban pénteken hivatalossá vált, hogy Suarez a Barcelonában folytatja pályafutását.

Sokak szerint Suarezt nagyon nehéz lesz pótolni, de a liverpooli menedzser nem aggódik: “A jövőre koncentrálunk, a célunk, hogy folytassuk a fejlődést, amelyet az elmúlt szezonokban bemutattunk. Ennek a klubnak a történetéből megtanulhattuk már, hogy a Liverpool nagyobb az egyéniségeknél. Luis egy hatalmas tehetség, és köszönjük neki a klubért tett fáradozásait” – jelentette ki Rodgers az uruguayi támadó távozása után.

A szakember úgy véli, hogy Suarez együtt fejlődött a csapattal, és ebből most a klub profitálhatott. A Liverpool a hírek szerint 88 millió euróért adta el Suarez játékjogát a Barcelonának.

A Liverpool az elmúlt idényben csak az utolsó meccseken maradt le a bajnoki címről, és végül a második helyen zárt. A 18-szoros bajnok vörösök legutóbb 1990-ben nyert bajnoki címet az angol élvonalban.

Arra, hogy a következő szezonban Rodgers csapata a csúcsra ér a Premier League-ben, 11.00 az odds, míg a Liverpool hatodik Bajnokok Ligája-sikerére 26.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply