Alexis Sanchez trófeákat nyerne az Arsenallal

2014. July 13. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Alexis Sanchez
A chilei támadó csütörtökön igazolt a londoni klubhoz, és reményei szerint Arsene Wenger csapatával a jövőben sok trófeát hódít majd el.

 

Alexis Sanchez három szezont töltött a Barcelonában, ez idő alatt 88 bajnokin 39 gólt szerzett. A chilei támadó ugyan kimagasló teljesítményt nyújtott, ennek ellenére a katalánok nem tartottak igényt a szolgálataira. Pénteken pedig az is világossá vált, hogy miért: a Barcelona 88 millió euróért leigazolta Luis Suarezt a Liverpooltól.

Sanchez a hírek szerint 40 millió euróért cserélt csapatot, ezzel az Arsenal történetének második legdrágább igazolása lett. A chilei támadó nagy reményekkel várja a londoni karrierjét, remélve, hogy az Arsene Wenger által irányított csapat trófeák sorát hódítja majd el.

“Özillel a keretben az Arsenal az elmúlt bajnoki idényben közel állt a bajnoki cím megszerzéséhez. Nagyon bízom benne, hogy az én teljesítményem segíteni fog a csapatnak megannyi trófea elhódításában. Remek a keret, nagy dolgokra hivatott. Nem csak azért igazoltam ide, hogy állandó játéklehetőséghez jussak, hanem, mert bajnoki címet és BL-trófeát akarok nyerni” – jelentette ki Alexis Sanchez.

A chilei támadó első arsenalos nyilatkozatában Arsene Wengert is méltatta, kijelentve, hogy döntésében főszerepet játszott, hogy a francia menedzser személyesen győzködte a váltásról.

Az Arsenal az elmúlt szezonban a bajnokság negyedik helyén végzett. Arra, hogy a Premier League következő kiírásában az Arsenal végez az élen, 8.00 az odds, míg Wenger csapatának Bajnokok Ligája-sikerére 29.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply