Alakul a Leicester kerete

2014. July 13. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Új, hároméves szerződést írt alá a Leicester City labdarúgócsapatának két védője, Liam Moore és Jeff Schlupp.
Nigel Pearson

Nigel Pearson már hét új igazolásnál tart nyáron.

Az együttes tíz év után tért vissza a Premier League-be, miután az előző szezonban nagy fölénnyel, kilencpontos előnnyel, 102 pontot gyűjtve (31 győzelem, 9 döntetlen, 6 vereség) megnyerte az angol másodosztályt a Burnley előtt.

A klubvezetés a feljutást követően azonnal megkezdte a tárgyalásokat a kulcsjátékosokkal, a nyár folyamán már megállapodott David Nugenttel, Danny Drinkwaterrel, Wes Morgannel és Matty Jamesszal, de aláírta új kontraktusát a dán kapus, Kasper Schmeichel is.

“Zseniálisan érzem magam, amióta aláírtam a szerződést. Nagyon jó érzés, hogy elintéződött, és hogy a jövőben is egy ilyen nagyszerű klubot erősíthetek” – nyilatkozta a 21 éves Moore a klub hivatalos honlapján. “A szülővárosom klubjában játszani öröm, és én már korábban világossá tettem, hogy maradni szeretnék a Leicester Cityben.”

Moore az előző szezonban 33 mérkőzésen szerepelt a klub színeiben, eggyel többször lépett pályára, mint Schlupp.

“Alig várom már, hogy bizonyíthassak az angol élvonalban is” – jelentette ki a ghánai válogatott labdarúgó, aki ugyanúgy a klub akadémiájáról kerül ki, mint védőtársa.

A Leicester augusztus 16-án az Everton ellen kezdi meg szereplését a King Power Stadiumban, győzelmére 3.00 az odds, a döntetlenre 1.30, míg a vendég liverpooliak sikerére 2.25 szorzóval lehet fogadni.

Nigel Pearson menedzser szerint a klub nyári bevásárlása nem ért véget azzal, hogy a szabadon igazolható játékosok közül megegyeztek Ban Hamerrel, Matt Upsonnal és Marc Albrightonnal. A Leicester Mercury úgy tudja, a klub negyedszerre hatmillió angol fontot ajánlott az argentin csatár Leonardo Ulloa megszerzéséért, de Brighton ezt is visszautasította. A lap szerint ugyancsak szóba került a Cardiff támadója, Fraizer Campbell, de ebben az ügyben sincs még hivatalos megállapodás.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply