Emanuelson a Romában folytatja

2014. July 13. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Urby Emanuelson

Urby Emanuelson egyéves kontraktust kötött az AS Roma labdarúgócsapatával, a holland játékos a komoly konkurencia ellenére reméli, hogy több játéklehetőséghez jut, mint Milánóban.

 

A holland labdarúgó az Ajaxban kezdte a pályafutását, hét szezonon keresztül alapember volt az amszterdami együttesben. Emanuelson már 2006-ban bemutatkozhatott a holland felnőtt válogatottban, 2012-ben pedig a Milan igazolta le. A milánóiaknál nem találta meg a számítását, már az első szezon után kölcsönbe került, az elmúlt idény első felét a Fulhamben töltötte.

Januárban ugyan visszatért a Milanba, de Clarence Seedorf sem számított rá, így biztossá vált, hogy nem hosszabbít a milánóiakkal. A szezon végén lejárt a kontraktusa, így ingyen igazolhatott bárhova, végül a Roma csapott le a 28 éves focista szolgálataira.

Emanuelson annak ellenére is bízik benne, hogy több játéklehetőséghez jut új csapatában, hogy a római klub néhány nappal ezelőtt éppen a holland posztjára igazolta le Ashley Cole-t.

A holland játékos egyéves megállapodást kötött az olasz fővárosi együttessel, a kontraktus értelmében jövő nyáron további két évvel meghosszabbítható az együttműködés.

“Az AS Roma örömmel jelenti be, hogy Urby Emanuelson egyéves szerződést kötött klubunkkal” – szól a római klub bejelentése.

Emanuelson a Bajnokok Ligájában is bizonyíthat, miután Rudy Garcia csapata a bajnokságban elért második hellyel ismét kvalifikálta magát a legrangosabb európai kupasorozatba.

A Roma olasz bajnoki győzelmének az oddsa 6.00, míg a Juventus címvédésére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply