Fernando örömmel játszik Touréval

2014. July 13. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Yaya Toure
A Manchester City legújabb igazolása megtisztelőnek tartja, hogy Yaya Touréval egy csapatban játszhat, a brazil védekező középpályásért 15 millió eurót költött az angol bajnok.

 

Yaya Touré azok után, hogy az angol bajnok Manchester City egyik legjobbja volt az elmúlt idényben, viharos hónapokon van túl. Már a szezon végén jelezte, hogy nem elégedett helyzetével a klubnál, miután nem érzi, hogy az angol egyesület figyelne rá. A középpályás elsősorban elmaradt születésnapi köszöntője miatt volt elégedetlen.

Egyelőre azonban még nem dőlt el a sorsa, ugyanis az elmúlt hetekben a világbajnokság állt a középpontban, Touré mindent elkövetett, hogy társaival továbbjusson a vb csoportköréből, ám egy családi tragédia is hátráltatta ebben. Touré féltestvérének a halála után nem foglalkozott a jövőjével, így egyelőre nem tudni, hogy hol kezdi meg a következő szezont.

A Portótól igazolt Fernando reméli, hogy Touré jövőre is a Manchester Cityt erősíti, a brazil védekező középpályás nagy megtiszteltetésnek tartaná, ha a világ egyik legjobbjától leshetne el trükköket.

“Egy álom vált valóra azzal, hogy ebben a csapatban játszhatok, különösen boldoggá tesz, hogy kedvenc játékosommal, példaképemmel játszhatok együtt. Rengeteget figyeltem Yaya Touré játékát, ő egy nagyszerű futballista. nagy megtiszteltetés mellette szerepelni” – jelentette ki Fernando, akiért 15 millió eurót áldozott a Manchester City.

Fernandót már 19 évesen leigazolta a Porto, amelyben az elmúlt hét évben 146 bajnokin lépett pályára. Tagja volt a brazil U20-as válogatottnak, de a felnőtt válogatottba még nem kapott meghívót.

A Manchester City bajnoki címvédésének az oddsa 3.00, míg Manuel Pellegrini gárdájának BL-sikerére 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply