Rodgers jobb Mourinhónál

2014. March 6. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Glen Johnson
Glen Johnson, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool játékosa sokkal jobban szeret jelenlegi menedzserével, Brendan Rodgersszel együtt dolgozni, mint korábbi mesterével, Jose Mourinhóval.

 

Johnson a Chelsea-nél dolgozott együtt Mourinhóval, ahol Rodgers a szakmát tanulta ugyanebben az időben. Az angol válogatott védő nem tudta megszilárdítani helyét a kezdő csapatban, ezért idővel távozott. Elmondása szerint a portugál tréner nem tudta belőle kihozni a maximumot, míg a Liverpoolnál imád együtt dolgozni Rodgersszel, akinek élvezi is a bizalmát – már ha nem sérült.

A jobb oldali védő elárulta, egy időben nagyon jól ment neki a játék, Mourinho pedig játszatta, azzal a feltétellel, ha folyamatosan hozza ezt a teljesítményt.

A Barcelona elleni Bajnokok Ligája-találkozó előtti bajnokin azonban mégis kihagyta a kezdőből, mert nem akarta, hogy a katalánok ellen is ő játsszon. Ez nem esett jól Johnsonnak, aki így már nem tudott hinni a szakember szavainak.

“Ilyet Brendan nem tenne” – mondta a 29 éves játékos, aki a védelem bal szélén is megállja a helyét. “Megtanultuk, ha elég jó és érett vagy ahhoz, hogy ilyen fontos meccsen szerepelj, megkapod a lehetőséget, már ha meg is érdemled. Szóval a játékosok iránti kommunikációban Brendan sokkal jobb.”

A Liverpoolnál második szezonját töltő Rodgers csapatával jelenleg a tabella második helyén áll, mindössze négy ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től. A csapat jó formának örvend, Johnson állítása szerint pedig a társak önbizalma kiváló, úgy érzik, bárki ellen képesek lennének a győzelemre.

A “vörösök” nem játszanak a hétvégén, viszont a londoniak igen, mégpedig egy városi rivális ellen. A Chelsea győzelmét 1.53 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a vendég Tottenham Hotspur sikerére pedig 6.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply