Inter: Vidics nyáron csatlakozik

2014. March 6. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Nemanja Vidic

Az olasz Serie A-ban szereplő Inter hivatalos oldalán jelentette be, hogy Nemanja Vidics a nyáron biztos csatlakozik a keretéhez.

 

A Manchester United csapatkapitányának a szezon végén lejár a szerződése az angol klubnál.

 

Februárban Vidics saját maga jelentette be, hogy az idény végeztével nem hosszabbítja meg lejáró kontraktusát, hiszen távozni fog Angliából. Akkor azt mondta, vannak ajánlatai, szerdán pedig az Inter hivatalosan is bejelentette, sikerült mindenben megállapodnia a rutinos belső védővel. A Sky Sports információi szerint a Juventus, az AS Monaco és a Galatasaray is érdeklődött Vidics szolgálatai iránt, végül azonban a milánóiak lettek a befutók, Erick Thohir klubelnök pedig elégedetten kommentálta a transzfer létrejöttét.

“Vidics egy világklasszis játékos” – mondta. “Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy sikerül Milánóba csábítanunk. A világ legjobb védői közé tarozik, tapasztalta lenyűgöző, válogatott szinten is sokat látott már, erős egyéniségével pedig fiatal játékosainknak is utat mutathat. Minőséget hoz a csapathoz, egyben egy újabb remek építődarab az épülő Interben.”

A szerb 2006-ban szerződött a Manchester Unitedhez az orosz Szpartak Moszkvától. Gyorsan alapemberré vált, idővel a csapatkapitányi karszalagot is megkapta, és a három angol Ligakupa és öt bajnoki cím mellett egy ízben Bajnokok Ligáját is nyert a “vörös ördögökkel”.

Az Inter a hétvégén a Torinót fogadja a Serie A 27. fordulójában. A milánóiak az elmúlt két körben döntetlent játszottak, így most szükségük van egy győzelemre ahhoz, hogy továbbra is jó pozícióban legyenek az európai kupaindulást érő helyekért. Az ötödik Inter 41, míg a kilencedik torinóiak 36 pontosok.

Az Inter győzelmét 1.53 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.20, a vendég Torino sikerére pedig 5.75 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply