Pintér vereséggel debütált a válogatott élén

2014. March 6. Thursday in Hírek, Magyar válogatott

Bogdán Ádám

A magyar labdarúgó válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Finnország ellen Pintér Attila szövetségi kapitány debütáló mérkőzésén.

 

Rudolf Gergely szerzett vezetést a mieinknek, de a második félidőben az északiak megfordították az állást, és végül megérdemelt győzelmet arattak.

Jól kezdte a magyar csapat a mérkőzést, Dzsudzsák Balázs, Leandro és Rudolf nagyon lelkesen játszott, de a többiekre sem lehetett panasz. A Győrben rendezett találkozón egy helyi futballista, az ETO-ban játszó Rudolf szerzett vezetést – az már más kérdés, hogy a csatár kézzel ért előbb bele a labdába, majd lövését igazából a finnek kapusa nézte be csúnyán.

A második félidőben a vendégek nagyon bátran kezdtek, majd magukra találtak a magyarok, főleg Futács Márkó beállítása, és Koman Vladimir lecserélése tett jót a mérkőzésnek – előbbi nagyon veszélyesen játszott, utóbbinak viszont alig akadt értékelhető megmozdulása, bár ez az állítás igaz Lovrencsics Gergőre is. Joel Pohjanpolo a 74. percben egy szép akció végén volt eredményes, míg Roman Eremenko büntetőből talált be.

“Nagyon sajnálom, hogy elveszítettük a mérkőzést, hiszen egy nullánál is volt lehetőségünk, nem tudtunk vele élni” – idézi Pintért az nso.hu, aki a Sport Tv kamerájának nyilatkozott a lefújást követően. “Az ellenfél pedig elég összeszokott csapat, hiszen két és fél éve együtt van, hogy ilyen buta hibákat, amiket csináltunk, ne használjon ki. Összességében azt gondolom, hogy szervezettek voltunk, próbálkoztunk, de voltak holtpontjai a mérkőzésnek, amikor nem tolódtunk, nem úgy szűkítettük a területet, illetve nem toltuk ki a védekezésünket, és nagyon magunkra húztuk a finn válogatottat. Sokkal jobban kell élni a lehetőségekkel. Ha egy nullánál lövünk még egy gólt, már minden máshogy alakulhatott volna.”

Rudolf szombaton ismét Győrben lép pályára, ám ezúttal klubcsapata szerelésében, hiszen az NB I 19. fordulójában az ETO a Pécset fogadja. A hazaiak győzelmét 1.44 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére pedig 6.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply