Olic Angliában képzeli el a jövőt

2014. March 6. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Ivica Olic

Nagy valószínűséggel a nyáron csapatot vált Ivica Olic, a német Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg csatára.
Ezt maga a horvát játékos árulta el, és elsőszámú célpontja az angol élvonalbeli Stoke City.

 

Még márciusban Olic elárulta, hogy a Stoke-kal már folytatott tárgyalásokat, miszerint a nyáron csatlakozna a “fazekasokhoz”. Az angoloknak nem is kellene fizetniük a Wolfsburgnak, hiszen a 34 éves támadó szerződése az idén lejár. Valószínűleg a tárgyalások tovább fognak folytatódni, és ha Mark Hughes marad a Stoke menedzsere, akkor valószínűleg érkezni is fog a horvát.

A sajtóban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Bayern Münchent is megjárt Olicot amerikai és ázsiai együttesek vinnék, mesés fizetésekkel, de a 89-szeres válogatott nagyon vonzónak tartja a szigetországi játékot és életet.

“Több pletyka is kering a jövőmmel kapcsolatban” – mondta Olic, aki idén nyolc bajnoki gólnál tart. “A sajtó arról ír, hogy az Egyesült Államokba, Katarba megyek, de továbbra is a Stoke az én elsző számú célponton. Igen komolyan gondolják a dolgokat, számomra pedig nagyszerű dolog lenne a Manchester United, a Liverpool és a többi angol nagycsapat ellen játszani. Ugyanakkor még semmit nem írtunk alá, bármi megtörténhet. Vannak ajánlataim Németországból, például korábbi klubom, a Hamburg is szívesen látna. Soha ne mondd, hogy soha, de most csak annyit tudok mondani, hogy még a hónapban meghozom döntésem.”

Olicékra hétvégén nagyon kemény mérkőzés vár, hiszen a listavezető Bayern Münchent fogadják. Egyértelműen a vendégek a találkozó esélyesei, viszont a Wolfsburg szeretné kiküszöbölni a múlt heti, Hoffenheimben elszenvedett 6-2-es zakót.

A Wolfsburg győzelmét 8.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a vendég Bayern München sikerére pedig 1.30 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply