Carroll kemény kritikával illette a United mentalitását

2014. March 6. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

David Moyes

Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United volt kapusa, Roy Carroll sem ment el szó nélkül a “vörös ördögök” szezonbeli rossz formája mellett – az észak-ír szerint kiábrándító az, amit eddig látott.

 

Legutóbb éppen Carroll jelenlegi kenyéradója, a görög Olympiakosz fektette könnyedén két vállra a Unitedet, ráadásul a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A piros-fehérek 2-0-s előnnyel utazhatnak majd az Old Traffordra, és ha a gárda hozzáállása, mentalitása nem változik, akkor könnyen búcsút inthetnek a legrangosabb európai kupasorozatnak. Ez nagy érvágás lenne a klub számára, hiszen nagyon úgy tűnik, jövőre nem indulhat a BL-ben az angol rekordbajnok.

“Több szakembert is meglepett a győzelmünk, ugyanakkor a játékosok tudták, megvan rá az esélyük” – mondta a veterán kapus a Sky Sportsnak. “Sok Premier League-mérkőzést láttunk, és tudtuk, nem játszott jól a United. Amikor élőben néztem a BL-meccset, nem tudtam mihez hasonlítani, ilyen Unitedet még nem is láttam. Remek játékosaik vannak, ők azonban nem éhesek a sikerre, nem harcolnak a csapatért. Ez engem teljesen megdöbbentet, a mi játékunk viszont nem, megérdemelten szereztük mind a két gólt. A nap végén lehetsz egy nagyon jó játékos, de mindent bele kell adnod, és ezt a United nem tette meg. Talán azt hitték, könnyű meccs lesz, de profi futballisták ebbe a hibába nem eshetnek.”

David Moyes legénysége 45 ponttal a bajnokság hetedik helyén áll, hátránya a negyedik, még BL-selejtezőt érő negyedik pozícióhoz képest 12 pont. Ez már önmagában nehéz feladatnak tűnik, ráadásul több nagycsapat ellen is játszik még a manchesteri együttes, de most hétvégén a kiesés ellen menekülő West Bromwich Albionhoz látogat.

A WBA győzelmét 4.75 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Manchester United sikerére pedig 1.72 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply