Robben szerint a MU ugyanilyen lesz a visszavágón

2014. April 4. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Wayne Rooney szerint nem az volt a célja a Bayern München elleni meccsen, hogy kiállíttassa Bastian Schweinsteigert, Arjen Robben pedig úgy véli, hogy a Manchester United a visszavágó ugyanilyen védekező felfogásban fog pályára lépni.
Wayne Rooney

A manchesteriek 1-1-ről kezdik az idegenbeli visszavágót.

Annak ellenére, hogy nem ért el rossz eredményt a Bayern München a Manchester United otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén (az angolok vezettek, de végül a németek egyenlítettek, így 1-1- lett a meccs), nem lesz könnyű dolga a bajor együttesnek a hazai visszavágón.

Két kulcsjátékosa, Javi Martinez és Bastian Schweinsteiger nem játszhat majd Münchenben, előbbi sárga lapok miatt, utóbbi pedig azért, mert második sárga lapja után kiállították, miután becsúszott Wayne Rooneynak.

“Meg is sérülhettem volna a becsúszásnál, a bíró pedig úgy döntött, hogy sárga lapot ad a megmozdulás miatt, úgyhogy a kiállítás nem rajtam múlt. Nem az volt a célom, hogy megpróbáljam őt kiállíttatni. Csak a testi épségem védtem, a többi a bírón múlt” – nyilatkozta Rooney.

Arjen Robben nem foglalkozott ezzel az esettel, szerinte a visszavágón a manchesteriek ugyanezt a taktikát fogják alkalmazni.

“A United rendkívül defenzív felfogásban játszott, csak arra várt, mikor tud ellentámadást indítani, mint a kézilabdában. Nem könnyű, ha az ellenfél ennyire visszahúzódik és lezárja a területet, de valószínűleg Münchenben is ugyanígy fognak játszani. Jövő héten befejezzük a munkát” – fogalmazott a holland szélső.

A visszavágón a Bayern München győzelmére 1.22 az odds, a döntetlenre 6.00, a Manchester United sikerére pedig 12.00 a szorzó. Az angolok továbbjutására 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply