Reus távozhat Dortmundból

2014. October 31. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Marco Reus
A Borussia Dortmund az idény elején megkezdte a tárgyalásokat egy új szerződésről a csapat egyik legnagyobb értékével, de az egyeztetések megszakadtak.

 

A Dortmund az elmúlt években igazi aranybánya volt a játékost kereső nagyobb csapatok számára, a Bayern München ki is használta, hogy jobb feltételeket tud biztosítani a labdarúgóknak, Mario Götzét és Robert Leandowskit is elcsábította a sárga-feketéktől. A bajorok legutóbb Marco Reusra vetették ki a hálójukat, de a középpályás iránt Angliából is komoly érdeklődés mutatkozik, a Liverpool, az Arsenal és a Manchester United is szívesen látná a soraiban.

A Dortmund vezetői ezért elkezdtek tárgyalni a játékossal szerződése meghosszabbításáról, hiszen jelenlegi kontraktusa szerint 20 millió euró a kivásárlási ára. Az egyeztetések az elmúlt hetekben megszakadtak, a hírek szerint Reus a pocsék szereplés láttán elgondolkozott a folytatáson.

A Dortmund hét pontot szerzett az első kilenc fordulóban, a legutóbbi négy bajnokiján egyetlen pontot sem gyűjtött, és mindössze három egység választja el a tabella utolsó helyétől.

“Részünkről semmi sem változott, továbbra is szeretnénk megtartani Marcót. A jelenlegi helyzet azonban teljes odafigyelést igényel a klub minden egyes dolgozójától. A legfontosabb jelenleg, hogy kimásszunk a gödörből, minden más ezt követően kerülhet szóba, így Reus szerződése is” – jelentette ki Michael Zorc sportigazgató.

A dortmundiak szombaton a veretlen listavazatő Bayern München otthonában lép pályára. A hazaiak győzelmére 1.44 a szorzó, a döntetlenre 4.50, a dortmundi diadalra 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply