Reálisan értékel Modric

2016. February 9. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luka Modric
Luka Modric hajrában szerzett gólja döntött a Granada ellen, a Real Madrid középpályása szerint nem nyerhetnek mindig több góllal.

A királyiak vasárnap este megszenvedtek a három pont megszerzéséért a Granadával, a hazaiak sokáig eséllyel pályáztak az egyik pontra. Zinedine Zidane csapata az első játékrészben vezetést szerzett Karim Benzema révén, de a fordulás után a granadaiak kiegyenlítettek, és sikerrel tartották a döntetlent a hajráig. Végül Modric találata döntötte el a meccset, a győzelemmel a Real továbbra is tapad a második helyezett Atletico Madridra.

A királyiak a szezon közbeni edzőváltás óta szórták a gólokat, Zidane kinevezése után négy meccsen 17 gólt szerzett a csapat. A Granada elleni sovány győzelem után a győztes gólt szerző Modric a felesleges elvárások ellen emelt szót.

“Nem lehet minden meccsen sok gólt várni a csapattól, a foci már csak ilyen. Megmutattuk, hogy mit tudunk, sok nagyszerű helyzetet dolgoztunk ki, de nem szereztünk belőlük gólt, és most ez volt a különbség. Ugyanakkor két gól idegenben már nagyon jónak számít” – védte az egygólos sikert a horvát középpályás.

Modric formája nagyot javult Zidane kinevezése óta, de szerinte ennek nincs köze az edzőváltáshoz.

“Nem tudom, hogy most játszom-e karrierem során a legjobban, de mindig a legtöbbre törekszem. Nagyon jól érzem magam most mentálisan és fizikailag is, sokkal jobban vagyok, mint a szezon elején” – tette hozzá Modric.

A Real Madrid szombaton az Athletic Bilbaót látja vendégül: a hazai győzelemre a szorzó 1.22, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 11.00.

Forrás: Unibet

Leave a Reply