Nem ért egyet edzőjével Marchisio

2016. February 9. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Claudio Marachisio
Marchisio szerint akár a bajnoki címről is dönthet a hétvégi Juventus-Napoli bajnoki mérkőzés, egy nappal korábban Massimiliano Allegri ennek az ellenkezőjét állította.

A Napoli és a Juventus kimagaslik formája alapján az olasz bajnokságból, a listavezető nápolyiak elmúlt tíz meccsükből kilencet nyertek meg, míg a címvédő torinóiak legutóbbi 12 meccsükön győztek zsinórban. A 24. forduló után a Napoli vezeti a tabellát, a Juventus két ponttal lemaradva második, egyre valószínűbb, hogy köztük dől el a scudetto sorsa, a harmadik Fiorentina már nyolc pontos hátrányban követi a második Juvét.

A hétvégén a két gárda egymás ellen mérkőzik a Serie A-ban, ha a Napoli nyer, jelentősre növelheti előnyét, míg a Juventus győzelme esetén először a szezon során a tabella élére kerülne. Massimiliano Allegri vasárnap ennek ellenére nem akart nagy jelentőséget nyilvánítani a szombati rangadónak, ám játékosai közül nem mindenki ért egyet vele.

Claudio Marchisio szerint ez az a meccs, amelyet biztosan nem akarnak elveszíteni.

“Mindkét gárda nagy formában van. Jelenleg még előttünk állnak, ráadásul megnyerték az őszi összecsapást a San Paolo-stadionban, szóval kétségtelen, hogy döntő jelentőségű lehet a szombati meccs a számunkra. Ez egy olyan meccs, amelyen nem szabad veszítenünk” – jelentette ki Marchisio.

A Juventus sikerére a szorzó 2.10, a döntetlenre 3.40, a Napoli győzelmére 3.40. Az őszi bajnokit a Napoli nyerte 2-1-re hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply