Rami kiharcolta a milánói szerződést

2014. August 14. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Adil Rami
Adil Rami az elmúlt szezonban még csak kölcsönben szerepelt a Milanban, de a nyáron kiharcolta, hogy a Valencia végleg elengedje az olaszokhoz.

 

Rami kapcsán már tavaly megegyezett egymással a Milan és a Valencia, a francia védő januárban kölcsönben csatlakozott a piros-feketék keretéhez, azzal az opcióval, hogy a lombardok a szezon végén meg is vásárolhatják a védő játékjogát. A francia hátvéd erőssége volt a Milannak, 18 bajnokin lépett pályára és védő létére háromszor góllal is segítette a szenvedő együttest. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy a klub szerette volna megszerezni a nyáron.

Azonban sokáig úgy tűnt, hogy Rami a Valenciában kezdi meg a szezont, ugyanis a felek nem egyeztek meg egykönnyen. Végül megszületett a megállapodás, amely szerint a francia válogatott játékos 4,25 millió euróért csatlakozott Filippo Inzaghi keretéhhez.

“Problémáim voltak a Valenciánál, és hallottam, hogy a Milan védőt keres. Nem érdekelt, hogy több klub is érdeklődött, én csak a Milanba akartam igazolni. Az első napokban még Mexes segített a beilleszkedésben, de mindenki nagyon kedves volt, nemcsak egy új csapatot, de egy új családot is kaptam a Milannal” – jelentette ki Rami.

A Milan az augusztus utolsó hétvégéjén kezdődő olasz bajnokság első körében a Laziót látja vendégül, az előző szezonban a Milan a nyolcadik, a Lazio a kilencedik helyen végzett.

A milánóiak győzelmének az oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a rómaiak sikerére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply