Queirozt érdekelné a Tottenham

2013. December 23. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Még mindig nincsen meg a Tottenham Hotspurs labdarúgócsapatának az új edzője, de jelöltek és önjelöltek egyaránt akadnak.
Andre Villas-Boas

Villas-Boas-nak egy súlyos hazai vereség után mondtak fel.

A portugál Record című sportnapilap szerint a Manchester United egykori másodedzője, a korábbi portugál szövetségi kapitány Carlos Queiroz is szívesen elvállalná a feladatot.

A Tottenham vezetősége egy hete menesztette Andre Villas-Boast, miután a csapat kilátástalan produkciót nyújtva hazai pályán 5-0-ra kikapott a Liverpooltól. A portugál edző távozását követően Franco Baldini sportigazgató is felajánlotta lemondását, arra hivatkozott, hogy a jelenlegi keret kialakításában, és az elköltött százmillió fontban az ő keze is benne volt, de az elnökség nem fogadta el a javaslatát.

Portugál források korábban is azt írták, hogy Queiroz esélyes lehet a White Hart Lane-en megüresedett kispadra, de most a szakember is elárulta, hogy lenne kedve visszatérni Angliába.

“Nagy álmom, hogy egyszer visszatérhessek a Premier League-be. A Tottenham is érdekelne, bár senki sem keresett még onnan, de nagy csodálattal vagyok a klub iránt, és izgatna egy ilyen feladat” – idézte a Record a 60 éves szakembert.

Queiroz jelenleg az iráni válogatott kapitányaként dolgozik, amellyel kijutott a jövő évi labdarúgó-világbajnokságra. A csapat majd az F csoportban lép pályára, ellenfele Argentína, Bosznia-Hercegovina és Nigéria lesz.

A Mirror azt írta, Queiroz esélyei azért jók, mert korábban már kapcsolatban állt Daniel Levy elnök tulajdonossal. A lap szerint esélyes lehet még a posztra Louis van Gaal is, kérdés, hogy ehhez a holland szövetség mit szólna fél évvel a világbajnokság előtt. Az Ajax edzője, Frank De Boer korábban már jelezte, nem hagyja el az amszterdamiakat.

A Spurs karácsony másnapján hazai pályán fogadja a West Bromwich Albiont, győzelmére 1.53 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a WBA idegenbeli sikerére 7.00 szorzóval lehet fogadni.

Az Arsenal december 23-án, hétfőn a Chelsea csapatát fogadja az Emirates stadionban, mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek! Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást az Arsenal – Chelsea találkozóra, majd egy élő fogadást a mérkőzés kezdete után. Amennyiben ELSŐ élő fogadásával nem nyer, visszafizetjük a felrakott tétet.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply