Motta hosszabbíthat Párizsban

2013. December 23. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Thiago Motta

Az olasz válogatott középpályás reméli, hogy rövid időn belül új szerződést írhat alá a Paris Saint-Germainnel, ezzel véget vetne a távozásáról szóló pletykáknak.

 

Thiago Motta tavaly januárban került az Interből a francia fővárosba és első féléve nem sikerült zökkenőmentesre. A Carlo Ancelotti által irányított gárdában a brazil születésű középpályás nem lett azonnal alapember, sőt, az elmúlt szezonban a sérülések miatt mindössze 12 bajnokin lépett pályára.

A jelenleg zajló idényben azonban már több bizonyítási lehetőséget kapott Motta, aki teljesítményével rá is szolgált a bizalomra. A 17-szeres olasz válogatott játékos új szerződést írhat alá a francia bajnoki címvédővel, ezzel megálljt parancsolva a távozásáról szóló pletykáknak.

“A megegyezésre nem sokára sor kerülhet. Már majdnem mindenben megállapodtunk a klubbal, csak néhány pontot kell tisztáznunk. Nem látom okát annak, hogy a közreműködés ne folytatódjon” – jelentette ki Motta.

A középpályás a brazil és az olasz válogatottban is szerepelt korábban, a brazíliai világbajnokságon már az európai nemzet színeit képviseli majd.
A PSG biztosan élen telel a francia élvonalban, és a Bajnokok Ligájában is bejutott a francia csapat a legjobb 16 közé. A legrangosabb európai kupasorozat februári folytatásában a PSG ellenfele a Bayer Leverkusen lesz a nyolcaddöntőben, az első mérkőzésre február 18-án kerül sor: a leverkuseniek sikerének az oddsa 2.87, a döntetlenre 3.40, a párizsiak győzelmére 2.37 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply