Morinho hosszú távra tervezne a Chelsea-nél

2013. December 23. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

José Mourinho egy dolog miatt nagyon irigyli kollégáját, Arséne Wengert: a francia szakember 17 éve dolgozik az Arsenal együttesénél, és ez az állandóság szükséges a jó csapatépítéshez.

 

A Chelsea hétfő este az Arsenal vendégeként lép pályára az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadóján, és amennyiben nyer, úgy megelőzi a londoni vetélytársat, és nyugodtan várhatja az idei két utolsó, hazai bajnokiját a Swansea City, illetve a Liverpool ellen.

A hazaiak győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Chelsea vendégsikerére 3.00 szorzóval lehet fogadni.

A Chelsea 2010-ben nyert utoljára aranyat, és bár az idei bajnokságban jó eredményekkel bír, a teljesítménye nem volt meggyőző. Miután a csapat kiesett a Sunderland ellen a Ligakupában, Mourinho azt mondta, hogy komoly szemléletváltásra lesz szükség a védekezést illetően.

“A legfontosabb, hogy a támadó játékosaink megtanuljanak védekezni. Nagyon látványosan játszunk, a statisztikák azt bizonyítják, hogy minden mérkőzésen mi dominálunk, ennek ellenére mégsem nyerünk mindig. Kicsit változtatni kell az embereim agyán” – nyilatkozta Mourinho, aki azt mondta, nem szereti, hogy a jelenlegi csapatot az általa irányított 2004-2007-es együtteshez hasonlítják.

“Remélem, a szerződésem letelte után úgy ülünk le és elemezzük a helyzetet a vezetőséggel, hogy mindenki elégedett lesz. Nekem az a vágyam, hogy legalább tizenkét évet eltölthessek egyhuzamban a Stamford Bridge-en. Aztán szeretnék egy válogatottal ott lenni a 2026-os világbajnokságon. Elsődlegesen a portugálokkal, de igen, Anglia nemzeti csapata a második vágyam” – idézte a szakembert az Independent.

Ami az esti meccset illeti: a hazaiaknál Jack Wilshere most kezdi meg két mérkőzésre szóló eltiltását, Laurent Koscielny térde fáj, Lukas Podolski viszont három hónap után ismét játékra jelentkezett. Yaya Sanogo, Alex Oxlade-Chamberlain és Abou Diaby még sérült.

A Chelsea-nél a balhátvéd Ashley Cole kispados lesz, Branislav Ivanovic letöltötte az eltiltását, de John Terry is visszatérhet a védelem tengelyébe. A sérült Marco van Ginkel mellett hiányzik viszont az ötödik sárga lapja miatt pihenő Michael Essien.

Az Arsenal december 23-án, hétfőn a Chelsea csapatát fogadja az Emirates stadionban, mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek! Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást az Arsenal – Chelsea találkozóra, majd egy élő fogadást a mérkőzés kezdete után. Amennyiben ELSŐ élő fogadásával nem nyer, visszafizetjük a felrakott tétet.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply