Poyet feláll, ha csapata feladja

2014. April 2. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Gus Poyet

A Sunderland labdarúgócsapatának menedzsere, Gus Poyet váratlan bejelentést tett a hétfői, West Ham elleni bajnokit követően. Az együttes hazai pályán 2-1-re kikapott, így az angol élvonal utolsó előtti helyén áll, és az uruguayi szakvezető azt mondta, ha azt látja játékosain, hogy beletörődtek az esetleges kiesésbe, akkor azonnal feláll a kispadról.

 

“Ha a csapat feladja a harcot, én elmegyek. Nem kell akkor meneszteni, veszem a kalapomat, és továbbállok” – jelentette ki.

A hétfői vereség azt jelenti, hogy jelenleg négypontos hátránnyal áll a már bennmaradást értő 17. helyen lévő West Bromwich Albion mögött, viszont kevesebb mérkőzést játszott a vetélytársaknál, tehát a vesztett pontokat tekintve jogosan reménykedhet az élvonalban maradásra.

Poyet tavaly októberben érkezett, kétéves szerződést írt alá, de vele is csak hat győzelmet szerzett a csapat, 17 bajnokin pedig nyeretlen maradt. Szerinte fájó és szomorú látni a Sunderland jelenlegi pozícióját, de úgy véli, az utóbbi mérkőzésen teljesítménye igent is reményt keltő, és segíthet a túléléshez.

“Ha úgy játszunk, ahogy legutóbb a Liverpool és a West Ham ellen, akkor az utolsó nyolc mérkőzésünkön nagy esélyünk van a bennmaradásra. Nekem nincs kristálygömböm, nem tudok olvasni a jövőben. De meg tudom győzni a játékosokat, hogy a legvégső pillanatig védjék a klubot és küzdjenek” – tette hozzá.

A Sunderland legközelebb április 7-én, hétfőn lép pályára, akkor a Tottenham vendégeként. A statisztika nem sok jót ígér, a vendégek utoljára 2008 augusztusában nyertek a White Hart Lane-en, azóta a Spurs háromszor nyert, egyszer pedig döntetlen lett az eredmény. A jövő hétfői csatában a Tottenham sikerére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a Sunderland győzelmére 6.00 szorzóval lehet fogadni.

A Sunderland ezt követően még utazik a Manchester Cityhez, a Chelsea-hez és a Manchester Unitedhez, otthon pedig az Evertont, a Cardiffot, a West Bromwichot és a Swansea-t fogadja.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply