Mazzarri szégyenkezett az Inter miatt

2014. April 2. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri

Az Inter hétfőn kétgólos előnyt szórakozott el Livornóban, Walter Mazzarri szerint csapata még messze van a bajnoki színttől.

 

Walter Mazzarri már a múltban is kritikus volt csapatával, a milánóiak vezetőedzője nem rest a sajátjait bírálni. A vezetőedző ezt megtette a hétfő esti bajnoki után is, amelyen az Inter 2-2-es döntetlent játszott a Livorno ellen. Ráadásul a vendégek már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, ám ez sem volt elég a három pont megszerzéséhez, a hazaiak ugyanis a második játékrészben feltámadtak.

“Szégyen ilyen módon elhullajtani két pontot. Mindkét kapott gólt magunknak köszönhetjük” – mondta Mazzarri az összecsapás után. Az Inter elmúlt három meccsén csak két pontot gyűjtött, holott egyáltalán nem volt nehéz időszaka a csapatnak: az Atalanta elleni vereség után csak ikszelt az Udinese és a Livorno ellen.

“Ebből a három meccsből két pontnál többel kéne, hogy rendelkezzünk. Nagyon mérges voltam, hogy 2-0 után nem döntöttük el a meccset, olyan volt, mint amikor videójátékban sehogy sem akar összejönni a gól” – tette hozzá Mazzarri. A szakember elkeseredettségében kijelentette, hogy nagy a különbség az igazi bajnokok és azok között, akik csak vágynak erre. Mazzarri szerint a történteket házon belül kell átbeszélni.

Az 5. helyezett Inter a következő fordulóban a 17. Bolognát látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.36, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 9.00 a szorzó.

A két csapat őszi meccse 1-1-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply