Platini: Az emberek irigyek a Juventusra

2014. October 15. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Leonardo Bonucci
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini szerint az emberek azért gondolják azt, hogy a bírók segítik a Juventust, mert egyszerűen féltékenyek a torinóiak sikerességére.

 

Legutóbb a Juventus az AS Roma együttesét győzte le 3-2 arányban, de a vendégek szerint ez csak azért sikerült nekik, mert két ajándék tizenegyest is kaptak a játékvezetőtől. Francesco Totti, a rómaiak csapatkapitánya szerint a Juventusszal a bírók mindig kivételeznek, bár a goal.com által készített felmérés nem ezt bizonyítja. Platini úgy véli, nincs szó kivételezésről.

“Mindig ugyanaz a régi történet: a Juventus kivételezett, és azért nyeri meg meccseit, mert a bírók segítik” – mondta a francia diplomata, aki játékosként erősítette a torinóiakat. “Nem láttam a Juventus-Roma meccset, ahogy a három pontot érő bombatalálatot sem. Viszont rengeteg visszhangot hallottam, de mindig ugyanarra lyukadtak ki. Emlékszem, amikor trófeákat nyertem a Juventusszal. Kemény idők voltak, szoros meccsek, de nem volt szükségünk a bíróra a siker érdekében.”

Platini szerint nem fogják bevezetni a videó bírót, hiszen ha minden egyes ilyen esetet ki kellene elemezni, az megtörné a játék dinamikáját.

A hétvégén folytatódik az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A), a listavezető Juventus pedig a Sassuolo otthonában lép pályára. A kiscsapat jelenleg csak sereghajtó, így nem valószínű, hogy most is lehetősége lesz a sikerre. Az előző szezonban a Juventus 3-1-re nyert Reggio Emiliában.

A Sassuolo győzelmét 7.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.50, a vendég Juventus sikerére pedig 1.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply