Scholes szerint Wilshere Anglia legjobbja

2014. October 15. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshere
Paul Scholes, a Manchester United korábbi profija szerint Jack Wilshere az elmúlt években a legjobb angol labdarúgóvá nőtte ki magát.

 

A 22 éves tehetség San Marino és Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőn is végig a pályán volt, és az ő remek teljesítménye is kellett ahhoz, hogy az angol válogatott ezen a két meccsen hat pontot szerezzen.

Bár Scholes korábban már kritizálta az Arsenal fiatal középpályást – mivel véleménye szerint amióta beverekedte magár Arsene Wenger csapatának kezdőjébe, megrekedt egy kicsit a fejlődésben –, viszont most hangot adott a pozitív szavaknak is. Az MU-legenda szerint főleg passzolásban tapasztalható komoly fejlődés.

“Azt hiszem, hogy Jacknek két nagyon jó meccse volt az angol válogatottban” – mondta a 39 éves Scholes, aki 66 alkalommal szerepelt hazája nemzeti együttesében. “De még ennél is tovább merek menni, úgy hiszem, hogy Jack Anglia legjobb játékosa. Adva volt a lehetőség, élt vele, most már egy teljesen más szintet képvisel. Mindig is ügyesen passzolt, de most már a hosszú passzai is kiválóak.”

Scholesnak főleg a Wayne Rooney-val való kapcsolata tetszett, hiszen az MU-támadó és Wilshere Észtország ellen nem egyszer remekük játszott össze. Hozzátette, szerinte az a lenyűgöző, hogy nem kell a labdarúgóknak egymásnak kiabálniuk, csupán elég egymásra nézniük, és máris tudják, mi jár a másik fejében.

Az Arsenal szombaton már bajnoki mérkőzést játszik, ellenfele a Hull City lesz odahaza. Hét forduló után a két csapat között mindössze egy pont a különbség a londoniak javára.

Az Arsenal győzelmét 1.36 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.00, a vendég Hull City sikerére pedig 7.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply