Nem Honda változott, hanem a Milan

2014. October 15. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Keisuke Honda
Milánóban mindenki elégedett Keiszuke Hondával, holott az elmúlt szezonban még sok kritika érte.

 

A japán támadóért sokáig küzdött a Milan, mire végre sikerült megszerezni a játékjogát a CSZKA Moszkvától. A japán játékosnak végül lejárt a szerződése Moszkvában, így ingyen igazolhatott a piros-feketékhez. Azonban az első hónapokban nem voltak vele maradéktalanul megelégedve új munkahelyén, sokáig nem is volt kezdő a Milanban.

A nyári változások a jelek szerint azonban rá is jó hatással voltak, ebben a szezonban ugyanis egymás után szerzi a gólokat. Ugyanakkor a japán labdarúgó testvére szerint nem Honda változott, hanem a Milan.

“Szó nincs róla, hogy bármi megváltozott volna a bátyám hozzáállásában. Mindig nagyon elhivatott, és keresi a problémát a gondra. Inkább arról van szó, hogy a társaság változott. Keiszuke nagyon kedveli Filippo Inzaghit, és ahogy tudom, az edző is elégedett a testvéremmel” – jelentette ki Honda Hirojuki.

A testvér szerint a japán válogatott játékos nagy hasznára lesz a jövőben a Milannak, a csapat a japán focista segítségével ismét álmodozhat akár nemzetközi sikerekről is.

Az ötödik helyezett Milan a hatodik Veronát otthonába látogat az olasz bajnokág hétvégi fordulójában: a hazai győzelem oddsa 3.60, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Verona 2-1-re verte hazai pályán a Milant, amely a tavaszi idényben 1-0-s sikerrel vágott vissza a San Siróban.

A két gárda elmúlt tíz meccséből ötöt nyert meg a Milan, három végződött döntetlenre, két alkalommal a Verona tudott győzni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply