Pintér bátor játékosokat keres

2014. June 3. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott

Pintér Attila szerint a válogatott előrelépett a finnek elleni meccs óta. A szövetségi kapitány szerint bátor játékosokkal a jövőben van esélyünk a jó eredményekre.
Pintér Attila

Pintér a dánok ellen már látott biztató jeleket a játékban.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán fogadja felkészülési mérkőzésen Albániát, a 20.30-kor kezdődő mérkőzésnek a Puskás Ferenc Stadion ad otthont, majd szombaton Kazahsztán lesz a mieink ellenfele. A magyar nemzeti csapat tagjai hétfőn Telkiben gyűltek össze, a szövetségi kapitány már az első napon két edzést tartott a futballistáknak.

“Az albán csapat játékosai erős bajnokságokban edződnek, vannak futballistáik spanyol, görög, olasz és svájci klubokban is. Harcos, agresszív futballt játszanak, előszeretettel alkalmazzák a labdavesztés utáni visszatámadást. A négy-négy-kettő és a négy-kettő-három-egy a két taktikai felállásuk, s bár egyikben sem igazán gólerősek, ellenük sem szereznek sok gólt ellenfeleik” – jelentette ki a szerdai ellenfélről Pintér Attila a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

A szövetségi kapitány szerint a finnek elleni meccshez képest fejlődést mutatott a csapat a dánok elleni találkozón, ám így is van min csiszolni a héten a válogatottra váró meccseken.

“Amit kértünk a játékosoktól, azt megfelelően igyekeztek megvalósítani a meccsen, de voltak tolódási problémáink, a csapatrészek között túl nagy réseket hagytunk, így a visszalépő támadó szabadon vehette fel a labdát, és meg tudta bontani a védelmünket” – mondta Pintér, aki hozzátette, pozitívum, hogy a válogatott a finnek és a dánok ellen is meg tudta szerezni a vezetést.

“Kezd kirajzolódni a csapat gerince, de van egy-két poszt, ahol még keressük a megfelelő embereket. Kizárólag bátor játékosokkal van esélyünk a jó eredményekre, olyanokkal, akik bíznak a saját tehetségükben és meg merik csinálni a pályán, amire képesek” – mondta a kapitány a hétfő sajtótájékoztatón.

A magyar válogatott győzelmének az oddsa 1.66, a döntetlenre 3.50, az albánok sikerére 4.33 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply