Origi nem tér vissza a Liverpoolhoz

2014. November 4. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Brendan Rodgers
Hiába vannak csatárposzton gondjai a Liverpoolnak, az angol klub nem hívja vissza kölcsönszerződéséből Divock Origit a francia Lille-től.

 

Rickie Lambertnek és Mario Balotellinek sincs még idén gólja a bajnokságban, és mivel Daniel Sturridge, a csapat elsőszámú gólfelelőse sérült, nincs ki gólokat lőjön a Liverpoolban. Ennek ellenére – legalábbis eddig – úgy tűnik, hogy Brendan Rodgers menedzser nem hívja vissza kölcsönszerződéséből Origit, aki a nyári világbajnokságon remekelt a belga válogatottal, így az angol ezüstérmes lecsapott rá, de azonnal kölcsön is adta egy évre.

A 19 éves csatár a mostani szezonban tíz francia bajnokin lépett pályára, három gólja és két asszisztja van, míg az Európa Ligában egyszer volt eredményes. Rene Girard, a Lille vezetőedzője nem tud arról, hogy a Mersey-partiak felbontanák a kölcsönszerződést.

“Ez csak pletyka, mivel eddig nem történt az angolok részéről semmilyen erőfeszítés a szerződés megsemmisítése érdekében, legalábbis én így tudom” – mondta a szakember. “A megállapodás úgy szól, hogy Divock a szezon végéig minket erősít, és nincs ok arra, hogy már az idény közepén távozzon. Az pedig még elképzelhetetlenebb, hogy Balotelli része lenne egy transzfernek.”

Girard úgy véli, hatalmas potenciál van Origiben, aki egyszer majd a kontinens egyik legjobb csatára lehet – most azonban még sokat kell tanulnia.

A Liverpool kedden Bajnokok Ligája-meccset játszik, ellenfele a Real Madrid lesz. A “vörösök” otthon 3-0-ra kaptak ki, így nem csoda, hogy papíron nem ők számítanak az esélyesnek, főleg ilyen csatárteljesítmény mellett.

A Real Madrid győzelmére 1.22 az odds, míg a döntetlent 7.50, a vendég Liverpool sikerét pedig 13.00 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply