Arteta Sanchezt méltatta

2014. November 4. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Alexis Sanchez
Mikel Arteta, az angol Arsenal középpályása szerint a nyáron igazolt Alexis Sanchez meglepően gyorsan felvette a Premier League ritmusát.

 

A Barcelonától érkezett chilei 16 tétmeccsen tíz gólt szerzett a londoniaknál, legutóbb például a Sunderland és a Burnley ellen is eredményes volt. Nem is csoda, hogy Sanchezt dicsérik, és legutóbb csapattársa, Mikel Arteta tette ezt.

“Nem hiszem, hogy nagyon meg kellene lepődnünk a teljesítményén, azon már sokkal inkább, hogy milyen hamar felvette a Premier League stílusát és iramát” – mondta az Arsenal csapatkapitánya. “Ahogy Arsene Wenger menedzser is mondta, az első néhány hét nehéz volt a számára, azóta viszont folyamatosan jól teljesít. Fizikailag és szellemileg is nagyon rendben van, hiszen azt a játékstílust, amit ő képvisel, máshogy nem is lehet bírni. Az is hihetetlen, hogy mennyire alárendeli magát a csapat eredményességének, a társakkal pedig remek a kapcsolata.”

Arteta szerint élmény egy ilyen típusú labdarúgóval játszani, hiszen Sanchez nem csak a gólszerzésben jeleskedik, a passzjátékban is nagyon hasznos, és a meccseken pedig mindent kiad magából. A spanyol szerint nem csak a találatai számát és a trükkjeit kell észben tartani, hanem azt is, hogy milyen keményen dolgozik a csapatért.

Az “ágyúsok” kedden a belga Anderlecht gárdáját fogadja a Bajnokok Ligájában – ha a csapat begyűjti a három pontot, a Borussia Dortmund pedig nem kap ki a Galatasaray ellen, akkor két fordulóval a csoportkör vége előtt az angolok és a németek is biztos továbbjutónak vallhatják magukat, tehát több idejük lesz felkészülni a bajnoki meccsekre.

Az Arsenal győzelmére 1.36 az odds, míg a döntetlent 5.25, a vendég Anderlecht sikerét pedig 10.00 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply